Į aukštosios parfumerijos butiką „Crème de la Crème“ pirmadienio vakarą S. Rossel atvyko ne viena. Tam, kad geriausiai atskleistų šveicarų dekoratyvinės kosmetikos galimybes, prekės ženklo įkūrėjai talkino vizažistė Jennifer Grandjean, pademonstravusi kelis šį sezoną madingus įvaizdžius.

Laura Thonnon, Sylvia Rossel, Jennifer Grandjean

S. Rossel ir J. Grandjean sutartinai teigė, kad madingiausi antakiai einamuoju momentu – natūralūs ir net kiek netvarkingi. Ar pamenate prieš keletą metų išpopuliarėjusią vešlių antakių, tarsi pas modelį Cara Delevingne, tendenciją?

Tokia mada lietuvėms tapo tikru iššūkiu. Tos, kurios negalėjo pasigirti natūraliai plačiais antakiais, žongliravo rinkoje esančiomis priemonėmis: antakių pieštuku formavo norimą linkį, šėšėliais užpildė tarp plaukelių atsiradusius tarpus, o kai kurios net įsigudrino antakių pomada piešti dvigubai storesnius ir vešlesnius antakius nei jų natūrali forma.

Cara Delevingne

Vis dėlto, ikoniškieji C. Delevingne antakiai neturėtų būti šių dienų siekiamybė, sako J. Grandjean.

„Puoselėkite natūralumą ir nesistenkite preciziškai sušukuoti antakių ar suteikti jiems storesnę formą. Glamūrinį, moterišką įvaizdį galite sukurti leisdamos plaukeliams styroti jų natūralia augimo kryptimi, galite net šukuoti juos į viršų. Tereikia pažvelgti į aukštosios mados podiumu žengiančius modelius ir įsitikinsite, jog tokią tendencija diktuoja garsiausi dizaino namai“, – kalbėjo J. Grandjean.

O ką gi daryti toms, kurių antakiai – tarsi siūleliai?

J. Grandjean ir S. Rossel sako, kad pirmoji pagalba persistengusioms su pincetu – natūralus ricinos aliejus. Juo reikėtų kas vakarą tepti antakius, palikti per naktį ir nuplauti ryte. Prekės ženklo atstovės teigia, kad po kelių mėnesių pastebėsite pirmuosius pokyčius.

„Plaukelių augimo ciklas – 32 dienos. Jei per 32 dienas atsispirsite pagundai išpešti netvarkingus plaukelius, netrukus galėsite džiaugtis kur kas vešlesniais antakiais ir pagražėjusia forma“, – kalbėjo S. Rossel.

Pasiteiravus, kokias klaidas, susijusias su antakių formavimu, galėtų išskirti, S. Rossel ir J. Grandjean pateikė keletą aktualių problemų.

Jennifer Grandjean

„Didžiausia problema, su kuria susiduriame kasdien – tai ant moterų grožio stalelio stovintys vaizdą didinantys kosmetiniai veidrodžiai. Pirma, nematote pilno vaizdo. Antra, jūsų akys ir antakiai nėra simetriški, tad paversti juos tokiais yra neįmanoma užduotis. Neišvengiamai vieno antakio plaukelius išpešite daugiau nei kito.

Kita klaida – netinkama akių zonos priežiūra, ypač jos valymas. Pastaruoju metu moterys kliaujasi tik miceliniu vandeniu, jis išties padeda nuvalyti makiažą, tačiau papildomam valymui reikia naudoti atskirą priemonę. Juk nenorite, kad ant jūsų antakių liktų prakaito, dulkių ar kremo likučių.

Na, o trečioji klaida, be abejo, yra netinkamas antakių priemonių spalvos pasirinkimas. Ypač tai pastebima, jei moterys renkasi priemones, kuriose yra rausvo pigmento. Natūraliam įvaizdžiui reikėtų rinktis priemones, kurios turi pilkšvą atspalvį“, – kalbėjo Lietuvoje viešėjusios „Chado“ atstovės.

Su grožio rinkos naujiena pirmadienio vakarą susipažinti buvo pakviestos žinomos mados ir šou pasaulio viešnios, tarp kurių – vizažistės Neringa Čukinienė, Alina Silivanova, Emma Eglė Jočienė, atlikėja Justė Starinskaitė, modeliai Dovilė Viršilaitė, Diana Balaišytė ir kitos viešnios.

Daugiau renginio akimirkų ir viešnių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)