Gabrielle Union, 45 metai

Vanduo, anot jos, ne tik gyvybės, bet ir jaunystės šaltinis. „Sulaukusi 30-ties, pradėjau tausoti savo odą. Per dieną išgeriu apie keturis litrus vandens. Tai turėjo neįtikėtinai akivaizdžių pokyčių. Pagerėjo mano odos, plaukų ir netgi nagų kokybė“, – prisipažino aktorė G. Union.

Aktorė išdavė ir dar vieną specialų receptą, kuris padeda jos odai atrodyti kaip 20-metės. G. Union kiekvieną dieną geria gana neįprastą runkelių, morkų ir kopūstų sulčių kokteilį.

Gabrielle Union

Jennifer Aniston, 49 metai

Ši aktorė savo odą saugo nuo tiesioginių saulės spindulių. Nors J. Aniston mėgsta pasilepinti atostogomis egzotiškuose kraštuose, tačiau visada tepa savo kūną apsauginiais kremais nuo saulės.

„O šaltuoju metų laiku, rudenį ir žiemą, apskritai stengiuosi nesirodyti saulėje, kad leisčiau odai pailsėti ir neišdžiūti“, – sakė ji.

Aktorė kaip įmanoma dažniau stengiasi apsieiti be makiažo ir leisti odai pailsėti nuo grimo. J. Aniston miega su naktine kepuraite, kuri neleidžia plaukams taršytis ir veltis.

Neretai prieš miegą ji plaukus palepina kauke, kurią laiko iki pat ryto. O naktinė kepuraitė neleidžia kaukei ištepti pagalvės.

Prieš pusryčius, tik pabudusi, ant tuščio skrandžio J. Aniston visada išgeria šilto vandens su citrina, kuris padeda organizmui pabusti.

Jennifer Aniston

Julia Roberts, 50 metų

Ši graži moteris ryžosi tam, ko nedrįsta beveik nė viena moteris Holivude. Ji atsisakė plastinių operacijų ir nusprendė senti natūraliai.

„Jaučiuosi geriausiai tada, kai atrodau su savo tikruoju veidu“, – sakė J. Roberts. Tiesa, savo brandaus amžiaus odai aktorė skiria nemažai dėmesio.

Pavyzdžiui, Julia mėgsta į kremus įlašinti alyvuogių aliejaus. Taip pat tepa juo plaukus ir kojas, ypatingai suskeldėjusias pėdas.

Milijonierė lepina veidą ne tik kremais nuo raukšlių, bet ir išbando įvairias procedūras.

Julia Roberts

Halle Berry, 51 metai

Nemanykite, kad puiki Halle išvaizda yra tik dėkingi genai. Aktorė, norėdama išlaikyti tobulą išvaizdą, deda išties nemažai pastangų.

Diabetu serganti H. Berry mankštinasi bent tris kartus per savaitę ir laikosi specialios dietos.

Tiesa, aktorė dar nėra bandžiusi kremo nuo raukšlių. Ji įsitikinusi, kad jis tik padaro „meškos paslaugą“ odai ir ši ilgainiui tik dar labiau susiraukšlėja. H. Berry veidą drėkina toniku ir paprastu drėkinamuoju kremu.

Halle Berry

Diane Lane, 53 metai

Šiai aktorei išsaugoti jaunystę padeda akupunktūros seansai. Adatėlės, pasak jos, yra pats geriausias būdas, padedantis užkonservuoti metus.

„Adatėlių seansai skamba skausmingai, tačiau tikrai ne taip skausmingai kaip botokso injekcijos. Be to, tai yra natūralus ir sveikas būdas išlikti jaunai“, – teigia D. Lane.

Christie Brinkley, 64 metai

Nuo 12 metų vegetare tapusi Ch. Brinkley yra įrodymas, kad sveika gyvensena padeda išlikti jaunai geriau už bet kokias operacijas.

Prieš daugiau nei 40 metų Christie pradėjo naudoti odos šveitiklius. Negyvas odos ląsteles įvairiomis priemonėmis ji nušveičia kiekvieną dieną iki šiol.

Buvęs modelis taip pat dažnai valo organizmą laikydamasi veganiškos dietos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)