Victoria Beckham

Neseniai Victoria Beckham susižavėjo nišinio kvepalų gamintojo „Vilhelm Parfumerie“ kvepalais „Room Service“. Instagrame ji pavadino juos super elegantiškais. Kūrėjai norėjo įamžinti kvepalų buteliuke Holivudo žavesį. Prisiminkime kad ir Marilyn Monroe, savo klestėjimo laikotarpiu geriančią kokteilius Beverli Hilso viešbutyje.

Victoria Beckham

Ashley Graham

Modelis, žurnalo „Bazaar“ viršelio žvaigždė teigia, kad jos asmenybę geriausiai atspinti „Chloe“ kvepalai. Ji teigė: „Neįsivaizduoju gyvenimo be savo „Chloe“ kvepalų“. Visiškai suprantama, juk tai – svajingas, išskirtinai moteriškas kvapas.

Suki Waterhouse

Aktorė Suki Waterhouse kasdien nesikvėpina, o kartkartėmis renkasi „Ferragamo“ kvepalus. Šiaip ji vertina natūralius aromatus, todėl mėgsta maudytis vonioje su magnio druska ir eteriniais aliejais.

Suki Waterhouse

Kate Bosworth

Kate Bosworth – ištikima švedų kvepalų gamintojo „Byredo“ klientė ir kvepalų „Gypsy Water“ gerbėja. Interviu leidiniui „Into the Gloss“ ji sakė: „Jų kvepalai nuostabūs, įmantrūs, seksualūs ir tuo pačiu nekalti. <...> Esu ištikima savo kvepalams.“

Sasekso kunigaikštienė

Sasekso kunigaikštienė kasdien kvėpinasi „Jo Malone“ kvepalais „Wild Bluebell“. Lengvi, gaivūs kvepalai – vienas iš dviejų Meghan Markle patinkančių aromatų, kaip ji anksčiau rašė savo tinklaraštyje „The TIG“. Vakare ji kvėpinasi „Bvlgari Blv II“ kvepalais.

Meghan Markle

Naomi Watts

„Bazzar“ korespondentės paklausta apie mėgstamus kvepalus, aktorė atsakė: „Man patinka neįkyrūs kvapai. Nemėgstu ir kai kiti kvėpinasi labai ryškiais kvepalais. Šiuo metu man patinka „Kiehl‘s Musk Eau de Toilette Spray“ ir „Kai by Gaye Straza Perfume Oil“, nes jie gaivūs. Jų aromatas toks, tarsi būtum ką tik nusipraususi po dušu.“

Naomi Watts

Kembridžo kunigaikštienė

2011 m. per vestuves su princu Williamu Kate Middleton buvo pasikvėpinusi „Illuminum“ kvepalais „White Gardenia Petals“. Nedidelė švelnių, gėlių pagrindo kvepalų gamintoja per vieną naktį išgarsėjo, o vos paaiškėjus, kuo kvėpinosi K. Middleton, kvepalus ėmė šluote šluoti.

Kate Middleton

Hailey Baldwin

„Kvėpinuosi kvepalų gamintojo „Bond No. 9“ kvepalais, kurie gaminamais Niujorke, kur yra ir Bondo gatvė, – sakė Hailey Baldwin interviu „Elle Australia“. – Nepamenu, kaip vadinasi mano kvepalai, visi buteliukai yra žvaigždės formos, maniškis raudonas, ant jo nupieštos natos. Kvepia labai gardžiai. Man tie kvepalai patinka, jie ne per daug moteriški, sakyčiau, jais galėtų kvėpintis ir vaikinai, ir merginos. Tiesą sakant, užuodžiau jais pasikvėpinusį vaikiną ir pagalvojau: „Norėčiau sau tokių kvepalų, įsigysiu.“

Kate Moss

Kate Moss – kvapų namų „La Maison Hedonique“ kvepalų „Cerf Blanc“ gerbėja. Ji – ne vienintelė minėtais kvepalais besižavinti garsenybė, jais kvėpinasi ir Samantha Morton, Nick Grimshaw, Jonathan Ross ir Sadie Frost (kuri ir parodė tuos kvepalus K. Moss).

Balta ir smėlinė

Blake Lively

Kaip rašo „Vogue Australia“, Blake Lively patinka vaisių ir gėlių kvapai. Jos mėgstamiausias aromatas – „Gucci Eau Premiere“, ji buvo šių kvepalų reklaminis veidas. Be to, kasdien ji mėgsta pasipurkšti „Victoria's Secret“ vaisinio aromato dulksna.

Kylie Jenner

Nors Kylie Jenner turi savo grožio imperiją, kvepalais per daug nesižavi. Interviu „Glamour“ ji teigė, kad nuo kvepalų dažnai ima skaudėti galvą. K. Jenner perka nebrangų „Victoria's Secret“ purškiamą kvapų vandenį.

Kylie Jenner
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)