Turint omenyje tai, kad vestuvės bus transliuojamos raiškiuoju formatu ir pristatytos ant žurnalų viršelių, tikrai galima spėti, kad M. Markle odos priežiūra prieš vestuves turi būti verta būsimos kunigaikštienės vardo, rašoma byrdie.com.

Žiniasklaidoje buvo skelbta, kad Kate Middleton prieš vestuves mėgavosi bičių nuodų procedūromis, kurios veikia tarsi natūralus botoksas. Paaiškėjo, kad būsimoji princo Harry žmona taip pat intensyviai ruošiasi svarbiausiai savo gyvenimo šventei.

Meghan Markle ir princas Harry

„Atlieku savo mėgstamiausios kosmetologės Nicholos Joss veido pratimus, kurie iš esmės formuoja veido ovalą, – sakė M. Markle „Birchbox“ 2014 metais. – Prisiekiu, kad tai veikia. Tomis dienomis, kai juos darau, mano skruostai ir žandikaulio linija yra kur kas labiau ryškūs.“

N. Joss dirbo su M. Markle kelis metus. Jai buvo atliekami intensyvūs veido masažai, skatinantys limfodrenažą ir mažinantys pabrinkimą. Artėjant vestuvėms būsimai nuotakai bus atliekamas veido masažas.

H. Joss paruošė du veido masažus, rytui ir vakarui.

Rytinis masažas padės sumažinti paburkimą ir paskatins odą atsikratyti perteklinio skysčio aplink akis, taip pat pagerins kraujotaką ir odos aprūpinimą deguonimi ir maistinėmis medžiagomis.

Vakarinis veido masažas atpalaiduos veido raumenis. Tačiau geriausia šių masažų savybė yra tai, kad tai yra neinvazinis veido patempimas. Masažuojant raumenis veido kontūrai išryškinami ir pakeliami.

Kaip namuose pasidaryti M. Markle pamėgtą rytinį veido masažą, galite išvysti ČIA. Vakarinio masažo pradžiamokslį išvysite ČIA.

Meghan Markle


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)