Naomi Campbell

Viena iš garsiausių ir gražiausių modelių pasaulyje Naomi Campbell kovai su celiulitu pasitelkia virtuvėje esantį produktą – kavą. Pašveitimai kava patartini, net jei jūsų oda neprimena apelsino žievelės – oda bus švelni kaip kūdikio. Dėl didelio kiekio kavos pupelėse esančio kofeino oda taps elastingesnė.

Naomi Campbell

Heidi Klum

Heidi Klum patarimas toms, kurios nori demonstruoti gražias kojas – lygiomis dalimis sumaišykite kūno kremą su bronzantu. Šepečiu ar senu rankšluosčiu nutrinkite negyvas odos ląsteles, paskui patepkite mišiniu kojas. Kremas paslėps visas dėmeles, sukurs gražų kontūrą.

Adriana Lima

Kaip ir kiekviena moteris, Adriana Lima kartais turi rūpesčių dėl odos, jai iškyla spuogelių. Modelis rado būdą, kaip greitai juos išgydyti – patepti arbatmedžių aliejumi. Ji pamirko vata apsuktą pagaliuką į arbatmedžio aliejų ir du kartus per dieną patepa spuogelius.

Adriana Lima

Gigi Hadid

„Mama išmokė nakčiai patepti spuogelius dantų pasta. Kai iššoka spuogelis, taip ir padarau, nenaudoju jokių superpriemonių. Mano patarimas moterims – sveikai maitintis ir sportuoti, tačiau kartais suvalgyti mėsainį, kad neprarastumėte sveiko proto.“

Gigi Hadid

Miranda Kerr

Miranda sako, kad kūno šveitimas – jos kasdienės kūno priežiūros pagrindas. Ji naudoja sausą šepetį su natūraliais šeriais. Ji rekomenduoja pradėti šveisti nuo pėdų, kilti link krūtinės, tada pašveisti rankas, pradedant delnais ir judant link pečių. Masažas suminkštins odą, nušveis negyvas odos ląsteles, pagerins kraujotaką, limfos tekėjimą, užkirs kelią celiulitui.

Gražuolės arsenale – erškėtuogių aliejus. Jame gausu vitaminų, antioksidantų, jis saugo nuo senėjimo. Miranda tepasi juo kas vakarą prieš miegą. Aliejus pamaitina odą, ji per naktį suminkštėja, ima spindėti. Po pasirodymų ji nuvalo makiažą aliejumi.

Miranda Kerr

Irina Shayk

Rusų supermodelis, degindamasi paplūdimyje, užtepa ant švarių, drėgnų plaukų kondicionieriaus ir apsuka plaukus folija. Saulė kaitina plaukus per foliją, o aktyvieji kondicionieriaus komponentai giliai įsiskverbia į plaukus. Modelis sako, kad taip jos plaukai sustiprėja.

Beje, pirmąja grožio priemone Irina laiko kokosų aliejų – jis skaistina veidą, puikiai drėkina, saugo nuo infekcijų. Kas rytą gražuolė nusiprausia po šaltu dušu, patrina veidą ledo kubeliais ir deda ant veido agurko griežinėlių. „Šios gudrybės išmokė mama – ji neturėjo pinigų brangiems kremams, taigi naudodavo namines grožio priemones.“

Gisele Bündchen

Mėgstamiausias jos grožio produktas – šalto spaudimo alyvuogių aliejus. Ji sumaišo aliejų su rupia jūros druska ir šiuo šveitikliu šveičia kūną. Oda tampa spindinti. Be to, taip iš kūno pašalinami toksinai, nyksta celiulitas.

Gisele Bündchen

Karolina Kurkova

Karolina nusivalo makiažą su kokosų aliejumi – jis lengvai nuvalo ir vandeniui atsparų makiažą, nedžiovina odos, maitina ją. Aliejuje gausu amino rūgščių ir uždegimus stabdančių komponentų. Viename interviu Karolina sakė, kad jos oda riebi, taigi ji patepa veidą citrinų sultimis ir vandeniu (sumaišykite lygiomis dalimis).

Karolina Kurkova
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)