Jei norite neatsilikti nuo naujausių „Instagram“ grožio tendencijų, nuotraukoms pozuoti teks reikės galvą apsimuturiavus rankšluosčiu.

Metodas, sakytumėte, kiek senamadiškas, tačiau tikrai pasiteisinantis! Žvilgtelėjusi į veidrodį tikrai išvysite skirtumą – kruopščiai susuktas rankšluostis tarsi kilstelės jūsų veido ovalą ir dailiai įrėmins veidą.

Prisiminkite aktorių Sophios Loren ar Elizabeth Taylor kadrus su iš rankšluosčio suvyniotu „turbanu“ ant galvos ir ši atgimusi mada neatrodys tokia komiška.

Vida Press nuotr.

Šį fotografavimosi triuką į dienos šviesą vėl iškėlė garsus fotografas Mario Testino, paviešinęs garsiausių šių dienų moterų portretus. Nuotraukose garsenybės, tokios kaip modelis Gisele Bundchen ar aktorė Blake Lively pozuoja galvas apsivyniojusios rankšluosčiu.

Na, o socialiniuose tinkluose madą pratęsė modelis Bella Hadid, mados blogerė Camille Charierre ir daugiau nei 18 tūkst. vartotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)