Angeliškų veido bruožų mergaitė jau žengė pirmuosius žingsnius mados industrijoje. Ji spėjo sudalyvauti kelių prekių ženklų reklamos kampanijose ir tikima, kad žiniasklaidos susidomėjimas maža mergaite tik paspartins jos karjeros eigą.

👗@maniamodeler 📸 @elena_volotova

A post shared by Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) on Mar 13, 2017 at 11:39pm PDT

Jau dabar tikima, kad Anastasija perims gražiausios pasaulio mergaitės titulą iš Th. Blondeau, kuri karjeros aukštumų ir didžiulio visuomenės susidomėjimo sulaukė būdama tokio paties amžiaus – šešerių. Netrukus Thylane tapo jauniausia mergaite, kada nors puošusia prancūzų „Vogue“ žurnalo puslapius. Tačiau nuotraukos buvo išties kontraversiškos – gausus makiažas, aukštakulniai – leidinys buvo apkaltintas mažos mergaitės įvaizdžio seksualizavimu.

O štai Anastasija tik įsibėgėja šioje žinomumo estafetėje. Tiesa, mergaitės „Instagram“ paskyra, kurią valdo jos motina, veikia jau dvejus metus ir turi daugiau nei pusę milijono sekėjų. Paskyroje gausu nuotraukų iš fotosesijų, jų užkulisių ir kasdienių kadrų.

Платье 👗 @maniamodeler

A post shared by Anna Knyazeva (@anna_knyazeva_official) on Mar 26, 2017 at 3:56am PDT

O ar pamenate rusę Kristiną Pimenovą? Dabar jau 11 metų mergaitė prieš keletą metų taip pat buvo vadinama viena gražiausių pasaulyje, jos pavardė nuolat mirguliavo užsienio žiniasklaidoje. Populiarumo sūkuryje atsidūrusi K. Pimenova netrukus pelnė kontraktus su „Roberto Cavalli“, „Armani“, „Dolce & Gabanna“ kaip mados namų reklaminis veidas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)