Atsiųstame pranešime spaudai su tokiomis priemonėmis ir kviečiama susipažinti.

Sudie maišeliams po akimis

Tam tikri inovatyvūs masažavimo prietaisai sukurti specialiai jautriai odai ir gležnai paakių sričiai. Jie paspartins cirkuliaciją ir suteiks odai elastingumo per kelias sekundes. Prietaisas masažuodamas „pirštų tapšnojimo“ funkcija stimuliuoja limfmazgius, o naudojant garso pulsaciją, nuraminama streso kupina oda ir skatinama kolageno bei elastino gamyba. Po masažuojamųjų procedūrų jūsų oda daug sparčiau ir giliau sugers drėkinamuosius produktus, o pokyčius pastebėsite tikrai greitai.

Daugiau gyvybės odai

Masažuoti veidą galima ir neišėjus iš namų. Kodėl gi to nepadaryti žiūrint mėgstamą filmą? Šiandien pristatomi veido masažuokliai yra lengvai naudojami ir mėgautis lygesne ir švaresne veido oda gali kiekviena. Vis populiarėja priemonės su masažuojamais antgaliais ar specialiais šereliais. Tokie masažuokliai ne tik suaktyvina odą, bet taip pat gali padėti giliau į odą įmasažuoti kremus ir serumus. Negana to, mechaninė stimuliacija ir virpėjimas suaktyvina veido raumenis, todėl oda palaipsniui tvirtėja ir stangrėja.

Vizažistai rekomenduoja: geriausi prietaisai, puoselėjantys grožį

Ar kada nors susimąstėte, kas toje didelėje kiekvieno vizažisto „įrankių dėžėje“? Šimtai skirtingų šepetėlių ir kempinių, kurie atrodo bene tokie patys. „Douglas“ vizažistė Julija Jermakova sako, kad kasdienai ir savarankiškai besidažančiai moteriai tokios gausybės produktų tikrai nereikia, tačiau yra keletas, kurie tikrai pravers ir palengvins kasdienos makiažo rutiną.

Permatomas tobulumas: nenuviliantis silikonas

Šiais laikais silikonas tapo tikras grožio įrankių herojus. Plonytis, lašo formos silikoninis aplikatorius suteikia galimybę lengvai paskirstyti makiažo pagrindą ant viso veido, neaplenkiant vietų aplink nosį ir paakių sritį. Kadangi kempinės tekstūra nesugeria makiažo pagrindo, galite būti tikra, kad nešvaistote jo veltui. Be to, jas itin paprasta ir greita išplauti po kiekvieno naudojimo, galima netgi dezinfekuoti verdančiu vandeniu, kad neliktų nė vienos bakterijos.

Tiksliam padengimui: mažiausios kempinėlės

Mažytė lašo formos kempinėlė, kuri specialiai sukurta sunkiai pasiekiamoms veido vietoms prieiti. Tai vidinė voko dalis, nosies šonai ar antakio kaulas. Itin mažas kempinėlės galiukas tiksliai pasiekia visas vietas. Jei po ranka neturite šepetėlių akims, galite naudoti jas akių makiažui! Tiesiog su aštriuoju galu ir tamsiais šešėliais nubrėžkite liniją ties blakstienomis, o bukuoju galu šešėlius suliekite.

„Yra keletas pagrindinių akių makiažo šepetėlių, kuriuos reikėtų turėti, o šešėlių skaidymą pirštais po truputį galima užmiršti. Siekdami padengti šešėlius per visą voką ieškokite apvalaus, perpus mažesnio už jūsų voko dydį, šepetėlio. Tvirti šereliai imituos tapšnojimo judesius nuo jūsų piršto. Kitas reikalingas šepetėlis yra skirtas skaidymui. Netgi jei nedarote dūminio makiažo, jums reikės šio šepetėlio spalvai išsklaidyti arba dviem spalvoms sulieti. Su kiaušinio formos šepetėliu, natūraliais, minkštais šereliais pasieksite nuostabų rezultatą. Ir paskutinis žingsnis – tikslus užtvirtinimas. Plokščias akių pravedimo šepetėlis su stačiakampio formos šereliais sukurtas nepriekaištingam geliniam pravedimui ir tiksliems kraštams – jei nori paryškinti voko liniją. Negana to, jie taip pat gerai atlieka ir antakių šepetėlio funkciją“, – sako vizažistė J. Jermakova.

Nesenstantis grožio įrankis: blakstienų rietiklis

Kartais nereikia pačių inovatyviausių išradimų, kad pasiektum stulbinantį rezultatą. Neretai klasikiniai, seniai naudojami dalykai verti geresnio įvertinimo. Šiandien kuriami blakstienų rietikliai yra kompaktiškesnio dizaino, pasiekiantys kiekvieną blakstieną ir priglundantys prie kiekvieno akies dydžio. Profesionalus patarimas: norėdami pasiekti akivaizdžiai stipresnį rezultatą sušildykite rietiklį plaukų džiovintuvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją