Praėjusią savaitę sostinėje 2017-2018 m. makiažo ir šukuosenų kolekciją pristačiusi makiažo studija „Carolina Make Up Studio“ pademonstravo, kas madinga šį sezoną.

„Ši kolekcija yra skirta jaunoms, drąsioms bei savimi pasitikinčioms miesto moterims. Su visa komanda buvome išvykusios į Milano mados savaitę, parsivežusios visas naujienas bei tendencijas, nusprendėme sukurti kolekciją.

Nuolatos keliaudama po įvairias šalis, matau, kad užsienio moterys yra žymiai drąsesnės, labiau išreiškia savo charakterį bei individualumą per drabužius, makiažą ar šukuoseną.

Ši kolekcija yra būtent tokioms moterims, kurios nebijo parodyti tikrąja save“, – pasakoja makiažo bei įvaizdžio ekspertė Karolina Taraškevič-Bethel.

Blizgėti

Norinčios atrodyti itin ryškiai, gali pamiršti taisyklę išryškinti tik akis arba tik lūpas, – šį sezoną derinamos padūmavusios akys bei tamsiai raudonos lūpos.

Rudenį bei žiemą topas yra oranžinė, bronzinė, auksinė, tamsiai mėlyna, pastelinės, šalta rožinė, metallic spalvos. Šventiniu laikotarpiu neapsieisime ir be blizgučių, kuriuos drąsiai galima naudoti ir lūpoms.
2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Veidas

Pamirškite modeliavimą ir nepersistenkite su švytėjimu. Šaltuoju laikotarpiu grįžta matiškesnė veido oda. Veido modeliavimui patariama rinktis kuo natūraliasnes spalvas.

Skaistalams naudokite šaltai rožinę ar pamaišykite persikinę bei rožinę tarpusavyje. Tą pačią skaistalų spalvą naudokite ir akių makiaže.

2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Akys

Akių makiažas labai įvairus – nuo visiškai nepadažytų iki beprotiškai ryškių akių. Dominuoja grafiški bei žaismingi akių pravedimai, kurie gali būti ne tik juodi, bet ir ryškūs, spalvoti, blizgūs, pasteliniai ar net baltos spalvos.

2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Madingi dviejų ar trijų spalvų deriniai. Turėtų būti nepersistengiama su šešėlių perėjimais bei išsklaidymu.

Padūmavusių akių makiažas bus madingas ne tik klasikinis: galima rinktis labiau grafiškus ir mažiau išsklaidytus dūminio makiažo variantus, kurie akcentuojami kita spalva (ryškiai raudona, bronzine, taip pat gali būti pagyvinama blizgučiais).

Moterys, kurios yra pavargusios nuo makiažo, gali akių blakstienas tiesiog pasiryškinti tušu, be to, – tušo galima nepagailėti!

2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Antakiai

Šį sezoną išraiškingi antakiai nebemadingi. Tegyvuoja natūralumas! Jeigu jūsų neerzina koks nors tarpelis antakiuose, tai ir nesivarginkite. Galite tiesiog sušukuoti bespalviu geliu ir viskas.

2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Lūpos

Lūpos šiuo rudens ir žiemos sezonu galimos irgi labai įvairios. Madingos ir lūpos padengtos tiesiog švelniai rausvu ar persiko atspalvių balzamu ir ryškios, padažytos įvairiais tamsesniais raudonais ar purpurinės spalvos atspalviais.

Taip pat madingas raudonų atspalvių ombre efektas (viduryje šviesesnė vyšninė, iš šonų tamsiai raudona). Ir, žinoma, kaip gi be šį sezoną itin populiarios oranžinės spalvos! Pasirinkusios įvairius oranžinės spalvos lūpų dažus tikrai neprašausite.

2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Plaukai

„Šiems įvaizdžiams kūrėme šukuosenas, kuriomis norėjome atskleisti kiekvieno modelio skirtingą charakterį bei parodyti tai, kas madinga šį sezoną. Įkvėpimo sėmėmės iš 60-ųjų. Kolekcijoje dominuoja įvairių dydžių garbanos, nuo smulkiausių iki plačių elegantiškų“, – kalbėjo K. Taraškevič-Bethel.
2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Svarbiausia ir madingiausia šį sezoną – individualumas. Jei garbanas pavelsite, pašukuosite, jos atrodys moderniau bei natūraliau.

Nepamirškite savo šukuosenų lengvai pašiaušti, kad apimtis būtų kuo didesnė. Norėdamos spinduliuoti rafinuotumą - rinkitės šlapią ir spindintį efektą.

O jei pasiilgote sugofruotų plaukų – šį sezoną jie vėl tapo madingi. Visas šukuosenas puoškite ir sekite plaukų aksesuarais, kurios suteiks išskirtinumo.

Taigi, šį sezoną drąsiai eksperimentuokite ir būkite žaismingos!

2017/2018 m. makiažų ir šukuosenų kolekcija

Makiažas: Karolina Taraškevič-Bethel, Raminta Gudėnaitė, Elena Kostecka, Toma Kisieliūtė, Kristina Busilaitė, Jekaterina Požilova.

Plaukai: Eglė Marcinkevičiūtė ir Eglė Čiurlytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)