Iš Vokietijos tiesiai į sostinėje įsikūrusios įmonės „Polhem PR“ būstinę atvykusi charizmatiška šukuosenų virtuozė leido įsitikinti – plaukų pynimas dar niekada nebuvo tokia paprasta užduotis!

Susitikimo metu meistrė ragino atsisakyti įprastų plaukų segtukų ir juos pakeisti tampriomis plaukų gumytėmis. Su pastarosiomis galima sukurti daugybę šukuosenų – nuo bohemiškų kuodų iki įmantrių pynimų.

Kaip per kelias minutes pasidaryti žaismingą šukuoseną, kodėl reikėtų atsisakyti segtukų ir kokio plaukų aksesuaro geriau nesegėti viešumoje, sužinosite DELFI Stilius vaizdo įraše:

Nuotraukose išvysite vieną paprasčiausių būdų, kaip galite sukurti šukuoseną su vidutinio ilgio arba ilgais plaukais. Prireiks vienos arba dviejų gumyčių ir užtruksite vos dvi minutes!

1. Plaukus suriškite į žemą uodegą.
2. Virš gumytės esančius plaukus švelniai atskirkite į dvi dalis.
3. Per susidariusį tarpą iš viršaus prakiškite uodegą.
4. Prispauskite po gumyte esančią plaukų dalį prie kaklo ir užveržkite gumytę taip, kad ji pasislėptų po plaukais.

Trūksta žaismingumo? Tuomet galite supinti kasos imitaciją. Tereikės pakartoti visus aukščiau išvardintus punktus su likusiais palaidais plaukais!

Daugiau plaukų pynimo inspiracijų ir akimirkų iš renginio išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)