Visi makiažo meistrai žino, jog sveikos, sudrėkintos lūpos yra raktas į gražias lūpas. O tokias nori turėti visi – ir vyrai, ir moterys.

Šis produktas yra šveičiamoji ir maitinamoji lūpų priemonė su cukraus granulėmis, kurios akimirksniu ištirpsta tik patepus priemonę ant lūpų. Sudėtyje – kosmetinis cukrus, kuris pilinguoja lūpas ir padaro jas minkštesnėmis, rausvesnėmis ir labai saldžiomis. Jis yra skirtas ne tik moterims, bet ir stipriajai lyčiai. Panaudojus jį taip pat ir vyrai gali paversti savo lūpas labiau norimomis bučiuoti.

„Tai yra pats pagrindinis faktorius, ko nori visi, kad lūpos taptų labiau norimomis bučiuoti“, – pristatymo metu pasakojo „Dior“ atstovė Jelena Ivanova.

Šis šveitiklis-balzamas tinkamas naudoti bet kuriuo paros metu, net ir vakare, prieš einant miegoti, nes per naktį jūsų lūpos pilnai eksfolijuojasi ir prisisodrina ingredientų, kurie suteikia joms natūralaus putlumo. Lūpos tampa maksimaliai sudrėkintos ir pamaitintos.

Eksfolijavimas turėtų būti kiekvieno, savo kūnu besirūpinančio žmogaus, įpročiu, ypatingai šaltais žiemos mėnesiais, kai oda linkusi dar labiau sausėti. Eksfolijavimas pašalina sausas odos ląsteles ir leidžia jūsų odai geriau pasisavinti maitinančias ir drėkinančias medžiagas. Eksfolijuota oda atgauna savo švelnumą, sveiką išvaizdą ir švytėjimą. Tokiu būdu pašalinamos negyvos odos ląstelės.

Pagrindinis patarimas: vienu brukštelėjimu koncentruota grūdėta tekstūra švelniai nušveičia ir virsta balzamu, nes jis ištirpsta ant lūpų. Užtepus jo nereikia nuvalyti, užtenka jį aplaižyti.

Eksperimentas, kaip vyrai reaguoja į tai, kai siūloma šiuo produktu pasidažyti lūpas

Padarėme eksperimentą ir apklausėme kolegas, ar naudotų tokį šveitiklį-balzamą savo lūpoms.

„Kadangi žiemą naudoju lūpų balzamą ir taip, tai nebūtų jokios problemos naudoti ir šį produktą, net norėčiau jį pamėginti, o jei lūpos dar bus gražesnės nei iki šiol, tai išvis puiku“, – pasakojo DELFI operatorius.

"Dior" lūpų šveitiklis-balzamas

„Aš tikrai nenaudočiau jokių dažų, visiška nesąmonė dažytis lūpas“, – skeptiškai buvo nusiteikęs vienas DELFI fotografas.

Tačiau kitas kolega jam prieštaravo ir sakė: „Kodėl, ne? Juk gražesnės lūpos labiau patinka ir moterims, nei suskirdusios ir atsilupusia oda“.

"Dior" lūpų šveitiklis-balzamas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)