Žiūrint į meniškas fotografijas, sunku atpažinti, kad tai yra ta pati moteris, kuriai dabar – 52-eji. Nuo vaikystės ji pozuodavo vietiniam fotografui įvairioms reklaminėms nuotraukoms, o studijų metais modelio darbas tapo lėšų susimokėti už mokslą šaltiniu. Perudžos universitete M. Belucci studijavo teisę.

Aktorė, net ir būdama jauna, žavėjo savo žvilgsniu, katės formos akimis, garbanotais plaukais ir akivaizdžiai nuotraukose matomu temperamentu.

M. Bellucci žavėjosi aktorėmis Sophia Loren ir Claudia Cardinale, todėl jų įkvėpta 1989 metais pradėjo lankyti vaidybos pamokas.

Nuo jaunystės Monica Bellucci pulsavo paslaptingu grožiu, todėl nieko keisto, kad ji yra laikoma viena gražiausių moterų pasaulyje, kas jai ir atvėrė kelią į puikią aktorės karjerą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)