„Newmood“ stilistai pristato 5 džinsų tendencijas, kurios išgyveno ne vieną kritikos laviną, tačiau vis gi tapo pagrindinės drabužinės dalimi, rašoma pranešime spaudai.

Platėjantys džinsai

Iš pradžių kėlęs diskusijas ir juoką, šis modelis sugrįžo tam, kad pasiliktų. Platėjantys džinsai gal būt ir primena hipių laikus, tačiau derinami su klasikiniais garderobo elementais tampa tinkami dėvėti net biure. Stilistai rekomenduoja juos derinti su baltais vyriško kirpimo marškiniais bei dailiais žemapadžiais bateliais. Dar daugiau moteriškumo šiam deriniui suteiksite pasirinkusios nedidelę elegantišką rankinę.

Kombinezonas

Įprasto modelio džinsus laisvalaikio garderobe pakeiskite kombinezonu ir taip suteikite jam daugiau stilingos ekspresijos. Derinkite šį drabužį su mėgstamais marškinėliais bei šio sezono TOP aksesuaru – kepure su snapeliu. „Nepamirškite, kad stilius kuria nuotaiką, taigi laisvalaikio garderobas tiesiog privalo būti ne tik patogus, bet ir suteikiantis pakilią emociją“, – sako stilistė Kamilė Bukauskaitė.

Dekoruoti džinsai

Plėšyti, dažais nulieti, akmenukais dekoruoti džinsai išgyveno ne vienas viešas gero skonio laidotuves. Tačiau kaip feniksas iš pelenų kasmet jie kyla į naują mūšį už būvį ir jį laimi! Dekoruoti džinsai - nepakeičiamas vakarėlių stiliaus pagrindas. Šį sezoną derinkite juos su gundančiomis glaustinukėmis, atviromis basutėmis bei mažomis, puošniomis delninėmis. Šis derinys nepakeičiamas „neturiu, ką apsirengti“ krizės atveju.

Du viename

Iš kelių skirtingų dalių susiūti džinsai – tai 10-ojo dešimtmečio palikimas. Nepaisant jų maištingos prigimties, šie džinsai randa vietą net ramiuose, elegantiškuose deriniuose. Marškiniai ar medvilninė palaidinė bei ryškiaspalvė rankinė - tai kompanionai, įtraukiantys šį džinsų modelį į biuro derinių lentyną.

Kargo

Charizmatiškoji serialo „Seksas ir miestas“ herojė Kerė įtraukė šį modelį į Niujorko stileivų garderobą. Šį sezoną mados pasaulis vėl prisiminė sunkiai stilistiškai sutramdomą „kargo“ džinsų modelį ir pavertė jį viena pagrindinių drabužinės dalių. Žinoma, šie džinsai dera su visais gatvės stiliaus elementais, tačiau jei norite tikros priešingybių traukos magijos, kabinkite šias kelnes ofiso garderobo pusėje ir derinkite jas su geriausiomis savo rankinėmis bei įmantria avalyne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)