Vasara biure

Ka rengtis, kai labiau norisi nusirengti ir šokti į vėsinantį vandenį? Suknelė yra atsakymas! Vasarai biure rinkitės laisvus siluetus ir ryškias spalvas, o dalykiškumo įvaizdžiui suteiksite pasirinkdamos klasikinį ilgį bei pečius dengiančias rankoves.

Stilingas laisvalaikis

Planuodamos vasaros garderobą nepamirškite ir laisvalaikio suknelių, kurios bus tinkamos tiek išvykai su draugais, tiek trumpoms savaitgalio atostogoms. „Trumpo pabėgimo nuotraukomis dalintis bus maloniau, jei jose puikuosis koketiška turistė, o ne nusivylusi namų šeimininkė su tamprėmis“, – pataria stilistai.

Viešnios garderobas

Net jei dar neturite pakvietimo į vestuves ar krikštynas, bent vieną šventei tinkamą suknelę spintoje privalote turėti. Nėra nieko blogiau už paskutinės minutės pirkinius iš kolekcijos „Iš bėdos“. Dėl to stilistai rekomenduoja: „Pamačiusios patinkančią išeiginę suknelę, įsigykite ją iš karto. Kvietimas atvykti į šventę jus gali pasiekti bet kurią akimirką, tad pasiruošusios jai iš anksto išvengsite paskutinės minutės karštinės“.

Instagram‘o suknelė

Vakarienė restorane ar pasivaikščiojimas mieste, nei vienas šių planų neapsieis be kadro jūsų Instagram paskyrai. Jūs puikiai žinote, širdeles rinks ne tik miesto architektūra ar restorano interjeras, jūsų sekėjams bus įdomu, iš kur ši nuostabi suknelė. Žvilgsnį traukiantys raštai ir pečius atidengiantys siluetai nejučia trauks jų pirštus prie mygtuko „Patinka“.

Paplūdimio deivė

Daugybė moterų pakilusios nuo paplūdimio smėlio jaučia norą prisidengti. Tad paplūdimio garderobas įgyja visiškai naują prasmę, kurioje maudymosi kostiumėlis yra tik maža jo dalis. Tunikos, kimono, perregimos suknelės užima vis didesnę šios drabužių kategorijos dalį.

Stilistai rekomenduoja sportininko šortus palikti tinklinio varžyboms, o į paplūdimį keliauti su lengva, perregima suknele, šelmiškai išduodančia pirmąsias užuominas apie jūsų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)