Taigi, kad ir koks bebūtų jūsų vaidmuo per krikštynų ceremoniją, kaip reikėtų rengtis šia proga?

Ką vilkėti, jei esate krikštijamo vaiko motina

Nors mes nemanome, kad šia proga reikėtų vilkėti specialiai pasiūtus drabužius, nepadarykite klaidos: kostiumėlis nereiškia, kad tai turi būti senamadiškas dviejų dalių ansamblis. Išbandykite paltuko formos suknelę a la Kate arba elegantišką kelnių kostiumą, kurį ateityje galėsite priderinti ir prie kitų drabužių.

Venkite raštų, kurie gali pasenti, ir rinkitės klasikinę kreminę, pilkšvą ar blyškiai rožinę spalvą. Įsitikinkite, kad drabužio kirpimas jums tinka. Jei reikės, užtruksite tik 10 minučių, kad vietos siuvykloje jį pataisytumėte: tuomet žvelgiant į nuotraukas neteks apgailestauti dėl apsmukusio švarkelio. Tinkamo dydžio drabužis turi lengvai liesti pilvo sritį, jus įimti ir atrodyti absoliučiai klasikinis.

Princo Louiso krikštynos

Ką vilkėti, jei esate vaiko krikštamotė

Jūsų, kaip krikštamotės, pirmoji užduotis yra išsiaiškinti bendrą šventės toną. Krikštydama Iris, Cholmondeley markizo dukterį, krikšto mama Kate Moss vilkėjo aikštingą, ilgą Alexanderio McQueeno suknelę. Nė viena kita viešnia nebuvo atidengusi tiek kūno ir tai reikia turėti galvoje, nes krikštynos vyksta bažnyčioje. Žinoma, būdama supermodeliu, K. Moss išlipo sausa, tačiau jūsų draugei gali nepatikti, jeigu ją užgošite.

Geriausia rinktis blauzdas siekiančią suknelę, kuri išryškina jūsų siluetą. Laikykitės subtiliosios raštų spektro pusės, kad nesusikirstumėte su kitais šeimos nariais, arba rinkitės elegantiškai siuvinėtą ar nėriniais puoštą suknelę.

Krikštynų įvaizdis

Ką vilkėti, jei esate vaiko močiutė

Sekite vaiko mamos pavyzdžiu ir rinkitės nesenstančią klasiką. Geros kokybės švarkelis, vilkimas ant priderintos suknelės, gali skambėti neoriginaliai, bet jei šie drabužiai bus gerai parinkti, jie atrodys tobulai.

Venkite galvos puošmenų, skrybėlaičių ar segių, kurios sendins jūsų įvaizdį ir atrodys pernelyg oficialiai. Verčiau rinkitės dailius, kabančius auskarus, kurie trauks dėmesį, jei plaukus sušukuosite taip, kad jie kuo plačiau atidengtų jūsų veidą.

Krikštynų įvaizdis

Ką vilkėti, jei esate viešnia

Labai tikėtina, kad jums teks bėgioti paskui vaikus ir su jais žaisti, taigi atkreipkite dėmesį į savo avalynę. Bateliai su stambesnės formos kulniuku yra geras pasirinkimas bet kokia proga, ypač jei vėliau šventė persikels į lauką. Be to, jie gali suteikti elegancijos aprangai, kuri kitu atveju gali tikti tik jaunimui.

Saugiu pasirinkimu gali tapti 6-ojo dešimtmečio stilius – marškinių stiliaus suknelė ar palaidinė, sukišta į stilingą, raštuotą midi ilgio sijoną. Toks siluetas išryškins jūsų figūrą ir pabrėš jūsų aprangos skonį.

Krikštynų įvaizdis
Krikštynų įvaizdis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)