Prėjusią savaitę net 3 dienas iš eilės Meghan Markle pasirodė viešumoje dėvėdama pečius minimaliai dengiančias ir kaklą išryškinančias sukneles. Drabužių su laivelio silueto iškirptėmis paieška internete per pastaruosius 2 mėnesius pakilo net 52 proc.

Nors Meghan karališkosios šeimos nare yra dar tik mėnesį, žmonės jau atpažįsta jos stilių. 36-erių hercogienė – didelė laivelio formos iškirpčių gerbėja.

Jos meilė šio silueto iškirptėms buvo ypač akivaizdi praeitą savaitę, kai Meghan tris net tris dienas rinkosi kostiumus su laivelio formos apykakle, įskaitant Ralpho Laureno alyvmedžių atspalvio žalią suknelę princo Louiso krikštynoms ir pilką Rolando Mouret'o apdarą pasirodymui Dubline.

Mada ekspertai sako, kad Meghan pasirinkta iškirptė leidžia jai gerbti karališkąjį protokolą, tuo pačiu atrodant „šiek tiek seksualiai“.

Stilistas Lucas Armitage'as taip pat teigia, jog tokios formos iškirptė daug kam atrodo atgyvena, tad džiugu, jog Meghan nutarė ją atgaivinti.

„Manau, kad tai – jos būdas gerbti karališkąsias tradicijas, bet noras atrodyti šiek tiek paslaptinga bei viliojančia – taip pat kuo puikiausiai išpildytas.

Karališkasis protokolas reikalauja, kad pečių linijos būtų paslėptos, todėl laivelio silueto iškirptė yra taktiškas būdas atskleisti savo žavesį, neparodant krūtinės iškirptės linijos ar rankų“, – teigė L. Armitage'as.

Meghan savo vestuvių dieną taip pat pasirinko laivelio formos iškirptę, dėvėdama nuostabią „Givenchy“ dizainerės Clare Waight Keller suknelę, kainavusią 200 tūkst. svarų sterlingų.

Stilistė ir prekės ženklo konsultantė Alexandra Fullerton anksčiau teigė, kad „Meghan, tokia šiuolaikiška ir nuostabi, renkasi ir populiarina kitokią – senesnę ir konservatyvesnę iškirptę. Ji taip pat jaučiasi šiek tiek seksuali, nes matoma daugiau odos, nei renkantis ekipažo stiliaus apykaklę, ir šiek tiek paslaptinga, ir stilinga – laivelio formos iškirptė grįžta į madą. Ne per daug atskleidžianti forma leidžia Meghan parodyti elegantišką kaip gulbės kaklą ir sutelkti kitų dėmesį į savo veidą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)