Prie puošnios suknelės apsiaukite klasikinio tipo batelius su puošniomis detalėmis. Skirkite dėmesio jų spalvai – batai neturėtų užgožti suknelės įspūdžio. Ar tai aukštakulniai, ar žemakulniai, priklauso nuo jūsų pačių komforto ir simpatijų, nors, žinoma, aukštakulniai suteiks elegancijos ir puošnumo jūsų įvaizdžiui.

Batus kasdienai siūlau rinktis patogius – juos visuomet galite papuošti batų papuošalais, pavyzdžiui, kaspinėliais, kuteliais ir pan. Tai – neišnaudota stiliaus aukso kasykla.

Gatvės stilius
Gatvės mada

Kalbant apie rankines, jų spalvą tradiciškai siūlau derinti prie batelių. Jie nebūtinai turi būti tos pačios spalvos, be stenkitės išlaikyti panašų ar tarpusavį derantį toną. Rankinei būkite atlaidesni ir rinkitės su akį traukiančiomis detalėmis, pavyzdžiui, raštais ar skirtingų spalvų papuošimais. Juoda ar kitos neutralios spalvos rankinė, puošta ryškiais raštais, kaipmat susižers žvilgsnius.

Pavasario tendencijos
Aksesuarai

Auskarai visada prideda elegancijos ir puošnumo. Su šiuo aksesuaru nebijokite būti drąsesnės – juos spalviškai derinkite su pasirinktais drabužiais. Jeigu ruošiatės eiti palaidais plaukais, rinkitės prie ausies esančius auskarus, o nusprendusios plaukus bent šiek tiek susegti, galite rinktis drąsesnius, didesnius auskarus.

Pavasario tendencijos

Auskarams fantazijos jungti neprivalote – kasdienai tiks paprasti, neišsišokantys auskarai, kurių metalo spalva tinka prie likusių aksesuarų spalvos. Juos galite rinktis ausyje arba neilgus, su detalėmis.

Kasdien neprivalote kurti ikoniško įvaizdžio – galite ir pašmaikštauti, pažaisti spalvomis, išbandyti skirtingus kirpimus, derinius. Dažniausiai kasdieninei aprangai patariama rinktis patogius, nevaržančius aksesuarus, kurie gali tapti netgi pagrindiniais stiliaus akcentais.

Derinant spalvas, svarbu atkreipti dėmesį, kad pagrindinė spalva neleistų padaryti stiliaus katastrofos – ji turi priklausyti nuo bendros aprangos spalvinės gamos.

Akinių nuo saulės tendencijos

Kiekviena norime pasipuošti kaip pyragaitis vyšnaitėmis, tačiau čia vertėtų atminti vieną seną gerą pamoką – mažiau yra daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)