„Aš prieš klasę net negalėdavau šnekėti. Labai visko bijodavau, savimi nepasitikėdavau. Man atrodė, kad visos mergaitės yra už mane geresnės. Prieš visus koncertus ir pasirodymus verkdavau. Man visada atrodydavo, kad aš esu pati blogiausia, visą laiką lygindavau save su kitomis mergaitėmis ir maniau, kad aš blogiau mokausi, blogiau atrodau, blogiau elgiuosi, nemoku bendrauti, berniukai kitas mėgsta labiau nei mane“, – atviravo Karolina.

Karolina Meschino

Nors mergina ir nebuvo moksliukė, bet mokykloje jai visada sekėsi gerai mokytis. Tačiau bendraudama su savo geriausia drauge, ji nuolatos lygiuodavosi. Deja, bet Karolina vis nusivildavo: „Atrodė, kad jai viskas sekasi geriau ir dėl to prastai jaučiausi“.

Tačiau bėgantis laikas pakeitė Karolinos požiūrį ir mąstymą. Supykusi ant pasaulio mergina ėmė rengtis ir elgtis taip, kaip jai patinka, klausytis visai kitokios muzikos, pavyzdžiui, repo. Ji netgi rengdavosi tėčio drabužiais – tiesiog jai taip patiko. „Aš atrodžiau kaip berniukas. Mano tėvai galvojo, kad gal aš lesbietė būsiu“, – pasakojo K. Meschino.

Kai K. Meschino buvo trylika metų, ji nebeturėjo naujų draugių. Tik dvi, kurios ir šiandien liko ištikimos, geriausios draugės. „Pastebėjau, kad mane pradėjo mėgti tada, kai nutariau elgtis taip, kaip aš jaučiausi geriausiai ir viską dariau taip, kaip man patinka. Tada ir draugų daugiau susiradau, mane pradėjo pastebėti kiti“, – prisipažino K. Meschino.

Karolina Meschino

Gyvenimo pokyčiai

Mergina neslepia, kad tai, kas dabar vyksta su jos gyvenimu, yra labai keista ir neįprasta. Ypač jos tėvams, kuomet prasidėjo neregėtas jos populiarumas virtualioje erdvėje.

„Prasidėjo renginiai, fotosesijos, o kai mano atvaizdas pasirodė ant žurnalo viršelio – tapo nebesuvokiama. Mama mato, kaip aš nervinuosi, geriu raminamuosius ir naktimis neužmiegu, nes man kitą dieną reikia trims minutėms ant scenos užlipti“, – kalbėjo Karolina.

Karolina Meschino

Mergina teigė, kad jos gyvenimo planai buvo visai kitokie. Milane baigusi mados studijas ji tikėjosi būti grafikos dizainerė.

„Galvojau, kad baigusi atvažiuosiu čia ir dirbsiu kokiame leidinyje. O viskas susiklostė kitaip. Nepabijojau išlįsti iš savo komforto zonos ir viskas įvyko taip staiga, ko aš pati nespėjau suvokti“, – apie netikėtą savo populiarumą pasakojo Karolina.

Anot jos, tėvams gali būti sunku suprasti veiklą, kuria ji užsiima – būti „Instagram“ žvaigžde, kai tuo tarpu tėvų draugų vaikai yra tapę teisininkais, daktarais.

„Aš pati dabar suprantu, kad toks populiarumas laikinas gyvenimo laikotarpis. Tačiau tai reikia kažkaip išnaudoti ir užsidirbti. Vis tik nenoriu įnikti į visa tai 100 proc., nes tas visas pasaulis yra labai iškrypęs ir tuščias“, – pasakojo daugiau nei 170 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinti mergina.

Karolina Meschino

Kompleksai nedingo

Karolina atviravo, kad kompleksai, kurie ją kamuoja ilgus metus, niekur nedingo – net ir tapus „Instagram“ žvaigžde bei visų geidžiama gražuole. Prieš mėnesį vykusiame žurnalo „Aš Ikona“ gimtadienyje, kur buvo pristatytas viršelis su Karolinos atvaizdu, mergina atvyko apsirengusi itin atvira suknele – žvilgsnius kaustė ypač gili iškirptė. Mergina tuomet jautriai reagavo dėl savo išvaizdos.

Karolina Meschino

„Pagalvojau, kad tai ypatinga proga pasirodyti, o ne taip, kad išsirengti. O kai dar reikėjo kalbėti prieš visus žmones aš pamiršau net savo vardą iš jaudulio. Pergyveni, jog vėjas pučia, kad kažkas neiškristų, niekas nepasimatytų. O ką dar tėtis pagalvos... Labai daug visko vienu metu buvo ir labai jaudinausi“, – prisiminė Karolina.

Perspėja naivias merginas

Itališko kraujo turinti Karolina perspėjo, kad tai, kas vyksta socialinėje erdvėje dažnai yra netikra ir sumeluota.

„Per socialinę mediją bandoma pateikti geriausią savęs versiją, ir, žinoma, niekas nenori publikuoti nuotraukos, kur matosi celiulitas ar pagurklis. Todėl yra baisu, kai jaunos, naivios mergaitės dar nesuvokia ir svajoja būti panašiomis į mane. Noriu priminti, kad „instagram“ yra fake (red. past. – netikra, sumeluota) ir noriu, jog visi tai suprastų. Tai tėra platforma verslui, kuris nori parduoti norimas prekes, reklamą, padidinti prekės ženklo žinomumą“, – aiškino K. Meschino.

Anot jos, viešindama kasdienybės nuotraukas, ji nori parodyti tik gražiąją savo gyvenimo pusę. „Kai pateikiu tą geriausią, tai taip ir nutinka, kad kitos merginos lygiuojasi“, – sakė K. Meschino.

Baigdama pokalbį „Instagram“ žvaigždė palinkėjo ją stebinčioms merginoms ir moterims išlikti savimi.

Karolina Meschino
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)