H. Berry nuolat dalinasi savo grožio ir sveikatingumo ritualais Instagrame, pasakoja, ką valgo laikydamasi ketoninės dietos, kokius fizinius pratimus daro. Neseniai aktorė atskleidė dar vieną gudrybę, kuri padeda išsaugoti jaunatvišką grožį. Tai absoliučiai nieko nekainuojanti priemonė, kurią pasigaminsite namuose.

Žurnalui „Extra“ H. Berry atskleidė, kad jos grožio ir jaunystės paslaptis – kaulų sultinys.

„Jame gausu kolageno“, – teigė aktorė. Jei kas nežino – kolagenas yra odos ir jungiamųjų audinių baltymas. Senstant organizmas gamina vis mažiau kolageno, todėl daug kas, rūpindamasis plaukų, odos, nagų, sąnarių ir kaulų sveikata, ima vartoti papildus.

H. Berry savo grožio eliksyrą verda pati. Aktorė pasakojo, kad kaulų parsineša iš mėsinės – juos gauna dykai, nes vis tiek būtų išmesti. Namuose aktorė apie 24 val. verda kaulus, o vėliau geria jų sultinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)