DELFI Stilius pasižvalgė nuotraukų galerijose ir atrado, kad vienas šios vasaros renginys – naujos vietos atidarymas buvo kaip niekad spalvingas.

Visi, kaip susitarę, atvyko apsirengę ryškiai, margai ir originaliai.

Nors kiti pamanytų, kad auksinis Lietuvos jaunimas jau perlenkė lazdą, bet reikia pripažinti, kad taip rengtis tikrai reikia turėti drąsos.

Viena viešnių puošėsi blizgučiais žėrinčiu sijonu, kur šalia drąsiai derino rožinius aukštakulnius, kiti – prie šortų rinkosi ilgesnes kojines.

Taip pat išvydome vyruką su kardais dekoruota ryškiaspalve striuke, o merginą – aprašytu džinsiniu švarkeliu.

Spalvingi Vilniaus stileivos

Vienas labiausiai aplinkinių akis traukiantis derinys – zebrinis paltas ir rožiniai tokio paties rašto auliniai aukštakulniai. Prie drąsaus pasirinkimo mergina priderino sportinę rankinę ant juosmens.

Spalvingi Vilniaus stileivos

Kitos dailiosios atstovės rinkosi stilingas mažas delninukes ar dailius aplikacijomis puoštus rankinukus.

Spalvingi Vilniaus stileivos

Spalvų dermė – taip pat įvairi. Štai žaliai margas plevėsuojantis sijonas puikiai derėjo prie raudonos odinės striukės. Ir kas pagalvotų, kad toks derinys netinkamas?

Spalvingi Vilniaus stileivos

Viena žinoma viešnia norėdama atkreipti į save dėmesį avėjo rožines pūkuotas basutes, prie kurių žaismingai sužaidė žydros spalvos kojų nagų lakas.

Spalvingi Vilniaus stileivos

Tikrai neliko nepastebėta ir kita to vakaro mergina, pasirinkusi drąsų aprangos derinį – nuo galvos iki kojų raudonos spalvos drabužius, o dėvimos latekso kelnės tam tikrai nepamaišė.

Spalvingi Vilniaus stileivos

Na, ir dar vienas labai ryškus vakaro pasirinkimas – į pižamą panašus leopardinio rašto kostiumėlis ir jaukios šlepetės. Kiti būtų pagalvoję, kad atsikėlusi iš lovos išėjo tiesiai į renginį.

Spalvingi Vilniaus stileivos

Kitiems vyrams atkreipti į save dėmesį užteko – stilingų ūsų ir rožančiaus ant kaklo.

Spalvingi Vilniaus stileivos
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)