Pirmoji šalies ponia atrodė kaip nužengusi iš pasakos, vilkėdama prancūzų mados namų „J. Mendel“ siūtąjį apdarą. J. Mendel tinklalapyje rašoma, kad dizaino namai yra penktos kartos prancūzų ateljė, įsikūrusi Niujorke.

Prabangia suknele apsirengusi M. Trump išėjo iš JAV ambasadoriaus Londono rezidencijos ir patraukė į prabangų renginį netoli judriosios Oksfordo gatvės.

Moteris suderino savo suknelę su tinkančiais prie jos bateliais iš mėgstamo dizainerio Manolo Blahnik kolekcijos. Tai buvo maloni staigmena M. Trump įvaizdį akylai sekančių gerbėjų akims, ypač po penkių porų Christian Laboutin batelių, kuriuos Melania avėjo vizito į Europą metu.

Nieko keisto, kad pirmoji JAV ponia nustelbė savo vyrą – Donaldas Trumpas pasirinko vilkėti paprastą juodą smokingą su baltais marškiniais ir varlyte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)