K. Mazuch: aptemptas sukneles iškeičiau į laisvus džinsus

Grožio terapeutę Kristiną Mazuch daugelis pažįsta kaip Saulyną Mėnulyną. Tai merginos slapyvardis, kuriuo ji pasivadinusi socialinėje erdvėje. Anksčiau savo spintos be aptemptų, figūrą pabrėžiančių drabužių neįsivaizdavusi mergina šiandien kur kas mieliau renkasi laisvo silueto, judesių nevaržančius drabužius.

„Labai pamėgau „boyfriend“ stiliaus džinsus, didesnio dydžio palaidines. Daugiausiai vietos mano spintoje užima sportinio stiliaus avalynė. Turiu nemažai kedų, juos derinu ne tik prie džinsų, bet ir suknelių. Aukštakulnius aviu tik eidama į vakarėlį. Patogumas man tapo labai svarbu“, – pasakoja gražuolė.

K. Mazuch mėgsta savo garderobą atnaujinti kokybiška rankine, o kasdieniams drabužiams neišlaidauja. Juos mergina dažniausiai perka tinklinėse drabužių parduotuvėse. „Labai mėgstu keliauti, todėl mano spintoje taip pat netrūksta maudymosi kostiumėlių. Juos perku ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Pamėgau apsipirkimą internetu. Nereikia niekur eiti iš namų, o netikusius drabužius labai paprasta gražinti“, – pasakoja modelis.

Kristina Mazuch

J. Kazlauskytė: maudymosi kostiumėlių turiu daugiau nei suknelių

„Nesu ištikima vienam konkrečiam stiliui. Kiekvieną dieną rengiuosi gana paprastai, tačiau mėgstu ir pasipuošti. Stengiuosi aklai nesivaikyti mados tendencijų, geriau investuoju į ilgai nešiojamus daiktus kaip batai ar rankinė“, – sako modelis Justina Kazlauskytė.

Gražuolė juokiasi, kad darbe nuolat tenka pozuoti su vieno ar kito stiliaus drabužiais. „Kartais net pati neatsirenku, koks man stilius labiausiai tinka ir patinka“, – šypsosi mergina. Šios vasaros J. Kazlauskytė neįsivaizduoja be maudymosi kostiumėlio. Jų, kaip teigia mergina, spintoje yra daugiau nei batų ir suknelių sudėjus.

Justina Kazlauskytė

V. Šaulytė: neįsivaizduoju vasaros be spalvų

Kuriant savo asmeninį stilių Viktorija Šaulytė stengiasi vadovautis vidiniu jausmu. Jeigu tą dieną stilistė jaučia, kad nori pasipuošti spalvotais drabužiais, jais ir apsirengia. „Jau kitą dieną galiu apsirengti nuo galvos iki kojų juodai arba pasirinkti vienos spalvos drabužius“, – šypsosi socialinių tinklų žvaigždė.

Viktorija stengiasi pirkti tokius drabužius, kuriuos gali lengvai derinti tarpusavyje taip susikuriant vis skirtingą stilių. „Savo aprangoje stengiuosi pasirinkti vieną pašėlusią drabužio detalę. Tai gali būti išskirtiniai akiniai, batai ar skarelė“, – šypsosi mergina.

Šios vasaros stilistė neįsivaizduoja be spalvų ir kostiumėlių. V. Šaulytės spintoje – pasteliniai, ryškiaspalviai kostiumėliai, kuriais mergina puošiasi ir kas dieną, ir į šventes. „Neatsiejami vasaros daiktai yra akiniai nuo saulės, maudymosi kostiumėlis ir skarelės“, – šypsosi viena žaviausių šalies merginų.

Ką V. Šaulytė patartų įsigyti kitoms merginoms vasaros sezonui? „Svarbiausia yra gerai jaustis ir nevaržomai judėti. Pasimatymui mieste ar pasivaikščiojimui prie jūros puikiai tiks lengvo kritimo sijonai, kelnės, džinsai, suknelės ir patogūs bateliai. Vasarą daug vaikštome, važinėjame dviračiu, keliaujame, todėl patogumas yra labai svarbu. Tačiau siūlyčiau nepamiršti ir stilingumo. O šiuos dalykus tikrai galima suderinti“, – tikina mergina.

Viktorija Šaulytė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)