Aksesuarai prie rūbo buvo priderinti nepriekaištingai, o moters skoniu skrybėlaitėms tegalime žavėtis, nors šių metų pasirinkimas – kad ir elegantiškasis Jane Taylor kūrinys – buvo šis tas neįprasto.

Žinoma, atėjus dizainerio pasirinkimo laikui, kunigaikštienės verdiktas nieko nenustebino – ji vėl pasirinko Aleksanderio McQueeno drabužį, visai kaip per pirmųjų dviejų vaikų krikštynas bei savo pačios vestuves.

Ir nors iš pagrindų Kate stilius nepasikeitė, šį sezoną neteko jos išvysti pasidabinusios lietpalčiu – akivaizdu, dėl šiuo metu Anglijoje vyraujančių karščių.

Pirmojo savo sūnaus George krikštynoms Kate pasirinko Aleksanderio McQueeno gelsvos spalvos suknelę ilgomis rankovėmis ir prie jos priderintą skrybėlaitę su masyvia gėle.

Princo George'o krikštynos
Kate Middleton įvaizdis

Dukters Charlotte krikštynų ceremonijai kunigaikštienė pasipuošė palto tipo balta suknele su V formos iškirpte bei skrybėlaite.

Kate Middleton įvaizdis

Princas Louisas, krikštytas toje pačioje koplyčioje kaip ir brolis ir sesuo, buvo aplankytas daugybės garsenybių ir karališkųjų šeimos narių, įskaitant Sasekso kunigaikštienę Meghan Markle. Karalienė, deja, šįsyk nusprendė iškilmes praleisti.

Krikštynų akimirkas išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)