Ne veltui sakoma, jog mada sukasi ratu. O gal klasika nemiršta? Šį sezoną labiau nei bet kada anksčiau skarelės įgauną naują kvėpavimą. Visos. Nuo meniškos sielos bohemiškų variantų, iki pačios Victorios Beckham kurtų – aplink sukasi vis daugiau jomis puoštų derinių.

Skarelės tampa kur kas daugiau nei tik aksesuaru po kaklu, išradingos madistės jomis puošia riešus ir rankas, naudoja vietoje diržo, dekoruoja rankines ir rišasi jomis plaukus. Tai – tarsi tyro oro gurkšnis tavo vasaros spintoje.

Ypač madingos margos ir kuo ryškesnės, tokia skarelė gali tapti pagrindiniu tavo derinio akcentu, ypač jei kaip ir aš, dievini minimalizmą. Gali pradėti nuo mėlynų džinsų, baltų marškinėlių, o derinį atgaivinti ryškiaspalve skarele.

Man labai patiko įkvepianti Audrey Hepburn frazė: „Niekada nesijaučiu tokia moteriška, kaip dėvėdama plonyčio šilko skarelę“. Aš irgi pradedu atrasti aksesuarus iš naujo, ryškiaspalvė skarelė – vienas iš jų.

Kaklo aksesuaras. Nors ir įprasta, tačiau užsirišimo būdų yra begalės, kokį pasirinksi tu – tavo fantazijos reikalas. Pasistenk nustebinti save ir kitus, manau vasara yra labai tam tinkamas laikas!

Rankos. Nors ant riešų dėvėti ryškiaspalves skareles ir nėra kažkas labai naujo, tačiau man labai patiko žinomos tinklaraštininkės Leandros Medine būdas – ryšėti skarelę kur kas aukščiau nei riešas – ant dilbio raumens.

Plaukai. Nors įprasta skarele plaukus surišti ar dengti paplūdimyje, tačiau vis dažniau merginos taip puošiasi ne tik gatvėje, bet net ir darbe.

Vietoje diržo. Plačios kelnės ir ilga marga skarelė vietoj diržo – naujas Victorios Beckham įvaizdis. Jis nuostabus. Atrodo lyg ir visiškai paprasta, bet dviejų ryškių spalvų tandemas atrodo itin originaliai. Žinoma, skarelė su džinsais ar šortais kiek įprastesnis variantas, bet tikrai ne prastas ir vertas pabandyti. Aš dar pabandyčiau susirišti ja kiek didokus vyro marškinius – gautųsi puiki suknelė.

Rankinė. Jei pabodo senoji ir nori ją šiek tiek atgaivinti – būtinai pabandyk. O jei neturi krūvos rankinių ir nori vieną derinti prie daugybės įvaizdžių – keisk skareles, taip suriši visą derinį į vieną.

Inspiracijų, kaip ryšėti skarelę, išvysite fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)