Fotografų nuotraukose M. Trump buvo įamžinta į lėktuvą lipanti su sportinio stiliaus „Zara“ striuke, ant kurios nugaros didelėmis baltomis raidėmis užrašyta „Man tikrai nerūpi. O tau?“. Tiesa, išlipusi iš lėktuvo Teksase ji šios striukės nebevilkėjo.

Tiek D. Trumpas, tiek M. Trump atstovė spaudai tikino, kad jokios užslėptos žinutės šioje situacijoje nebuvo. Esą tai – tik striukė ir nieko daugiau.

„Tai tik striukė. Nebuvo jokios paslėptos žinutės. Aš viliuosi, kad žiniasklaida nesusitelks būtent į šią detalę po svarbaus šiandienos apsilankymo Teksase“, – prieš daugiau nei savaitę įvykį komentavo pirmosios JAV ponios atstovė spaudai.

Prezidentas apgynė savo žmoną aiškindamas, kad tokia apranga parodė jos požiūrį į tai, ką prezidentas vadina melagingų naujienų žiniasklaida.

Vis dėlto, nepanašu, kad amerikiečiai būtų atleidę už šį neapgalvotą ėjimą. Per šeštadienį vykusį masinį protestą, kurio metu protestuota prieš JAV prezidento imigracijos politiką, minioje šmėžavo daugybė plakatų, pašiepiančių anksčiau minėtą incidentą.

Melania Trump

„Man tikrai rūpi, o tau?“, „Mums visiems turėtų rūpėti“ – bylojo užrašai ant protestuojančių žmonių plakatų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)