Apsidairykime: nekyla abejonių, jog šiuolaikinis vyras ne ką mažiau investuoja į savo išorę. Jei ne pinigų, tai laiko. Geras skonis, išpuoselėtas ir subtilus stilius žengia koja kojon su modernaus vyro įvaizdžiu.

Todėl šiandien dėmesys būtent jiems. Greičiausiai kalbėti apie kostiumus kiek vėloka, jei žadi švęsti savo vestuves jau šią vasarą – greičiausiai vieną jau turi. Tačiau pastebėjau, jog dažnai pamirštamos arba neįvertinamos yra mažiausios smulkmenos, kurios visada padeda sukurti neįtikėtiną bendrą vaizdą.

Tad net jeigu tavo kostiumas klasikinis – tinkami aksesuarai gali padėti jam sublizgėti kitomis spalvomis, net jeigu jis ir ne naujas. O jeigu esi šiek tiek išradingesnis ir mėgsti eksperimentuoti –aksesuarai yra kaip tik ta dalis, į kurią nereikėtų žiūrėti pro pirštus.

Tad nuo ko pradėti ir kaip apipinti visą įvaizdį mažomis, bet labai reikšmingomis detalėmis tą ypatingąją dieną?

Fantazija

Nuo šilkinių, medvilninių iki nėriniuotų – fantazijų pasirinkimas išties nemažas. Su šiuo aksesuaru drįsčiau eksperimentuoti kaip įmanoma daugiau. Jei vestuves keliate lauke - rinkis gėlių, lapelių motyvus, švelnios pastelinės spalvos puikiai tiks prie žydinčios aplinkos. Jei tuokiatės bažnyčioje ir labiau mėgsti klasikinį stilių, rinkis šilką, sodrias spalvas. Varlytės ir kaklaraiščio su fantazija derinti tikrai nebūtina.

Gyvos gėlės

Švarko atlape įsisegti gyvų gėlių ryšulėlį tampa vis didesniu trendu. Tai atrodo taip romantiškai ir originaliai. Vietos fantazijai čia labai daug. Galima naudoti lauko gėles, žalius lapus ar net egzotiškus augalus. Arba savo gėlių ryšulėlį atlase derinti su nuotakos puokšte, taip bendram jaunųjų ansambliui suteiksite vientisumo. Tačiau tai tikrai nėra būtina, užtektų susiderinti spalvomis ar pačių gėlių stilistika.

Petnešos

Jos nėra visai tradicinis variantas. Tačiau priklausomai nuo pasirinkto stiliaus, gali suteikti daugiau aštrumo visam įvaizdžiui. Ypač jei mėgsti stilių su retro prieskoniu. Kruopščiai ant šono sušukuoti plaukai, skinny fit marškiniai ir petnešos čia atrodys nuostabiai.

Beje, petnešos gali būti ir puikus pabrolių aksesuaras, kuris apjungs visus į bendrą stilių.

Sąsagos

Man sąsagos asocijuojasi su tradicija, klasika ir prabanga. Be jokios abejonės tai yra ir neatsiejamas vestuvių aksesuaras vyrui. Jei kasdien jų ir nesegi, vestuvių šventės metu jos suteiks galutinį potėpį tavo įvaizdžiui. Nuo tradicinių iki modernių – išsirinkti tikrai gali kiekvienas. Tik svarbu nepamiršti, jog joms reikia specialių marškinių, tad atkreipk į tai dėmesį pirkdamas marškinius.

Kaklaraištis ir varlytė

Dažnai girdžiu klausimą, kas gi geriau: varlytė ar kaklaraištis. Iš tiesų vieno atsakymo ir nėra. Kaklaraištis labiau dera klasikiniam įvaizdžiui išbaigti, o varlytė kiek jaunatviškesnis variantas, be to, dabar jų pasirinkimas iš tiesų begalinis, nuo tradicinių medžiaginių iki medinių! Tik rinkis ir žaisk.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)