Žinoma pramogų pasaulio moteris bei dainininkė Ingrida Martinkėnaitė DELFI Stiliui papasakojo, kokia jos kasdienybė, kaip ji rūpinasi savo išvaizda ir kokiais stiliaus idealais vadovaujasi kasdien.

– Ingrida, atskleiskite, kaip kasdien rūpinatės savo išvaizda?

– Labai priklauso nuo dienos. Jei yra laisva diena, aš labai stengiuosi ją išnaudoti. Tad iš ryto jau pradedu teptis visokiais kremukais, nes esu namie ir viskas yra po ranka. Tada užsidedu kaukę akims, veidui, lūpoms. Kartais ir spa namuose pasidarau. Bet tai tik pavyksta ne visada.

Jei išvažiuojame ilgam į koncertą, jeigu, tarkim, kažkuri vairuoja, tuomet kitos gali užsidėti kaukę veidui, kurios yra vienkartinės. Net ir lėktuve tokias naudoju.

Plaukus prižiūrėti sunkiau. Namie naudoju įvairius aliejus, jei turiu porą laisvų valandų prieš plaukų trinkimą.

– Kokie Jūsų rytiniai grožio ritualai, be kurių nekeliate kojos iš namų?

– Tie ritualai labai skirtingi ir priklauso nuo metų laiko. Šiuo metu naudoju daug vitamino C (askorbo rūgšties) serumo. Tačiau nenaudoju jokių šveitiklių. Kas mėnesį grožio klinikoje leidžiu sau veido valymo procedūrą. Tuo metu veidas ir padrėkinamas, ir padaromas gilesnis odos šveitimas.

Visada naudoju paprastą drėkinantį kremą, netgi labai mėgstu, kai jis būna kartu su paakių kremu – tai labai patogu. Gali įsimesti jį į rankinę ir naudoti kada tik panorėjus.

Labiau patinka tie ilgesni rytai, kai galiu panaudoti viską, ką tik turiu. Tačiau stengiuosi nenaudoti spalvos toną suteikiančios kremo ir skaistalų, jei nereikia pasirodyti televizijoje, renginiuose ar išeidama į miestą. Tačiau kasdienybėje – tik drėkinantis kremas be jokio makiažo pagrindo.

O laisvomis dienomis stengiuosi pailsinti veidą, kiek tik galima ilgiau. Stengiuosi, kad jis pakvėpuotų. Tokiu atveju dideli akiniai gelbėja viską.

Ingrida Martinkėnaitė

– Tad į miestą nepasidažiusi nė neišlendate?

– Jeigu jau eini į miestą, tai toninis kremas yra būtinas, ir, žinoma, šiek tiek skaistalų. Namuose galiu vaikščioti nepasidažiusi, bet jeigu eini ar kažkur važiuoji – tai pravartu.

Lūpdažių ir lūpų blizgesių turiu didelę krūvą, nors jų niekada neišbaigiu. Tačiau visada galiu naudoti juos pagal nuotaiką. Žiemą norisi riebesnių, vasarą – skaidresnių.

– Kiek išleidžiate pinigų mėnesio krepšeliui kosmetikos priemonėms?

– Išleidžiu daug, bet sau esu prižadėjusi nieko nepirkti, kol neišnaudosiu, nes lūžta visos lentynos. Atidarai taip ir pabyra viskas. Tai dabar stengiuosi pirkti daiktą tik tą, kurio man tikrai tikrai reikia ir kurio neturiu. Juk kartais moterys pamirštam, ką turim savo spintose.
Tai nusipirkus vieną daiktą, išsikraustai ir žiūri, kad dar du tokie patys guli.

Bet mėgstu iš anksto nusipirkti visą grožio priemonių liniją ir ją naudoji bent pusę metų.

Dar dariau tik porą kartų šį pavasarį ir labai džiaugiausi. 200 eurų kainuoja veido ir 200 eurų dekoltė procedūros. Tačiau po tokios procedūros lieka ir mėlynių. Be to, mano oda yra alergiška, tai po bet kokios intervencijos ji ištinsta ir atrodo prastai kol pasveiksta. Tad tokiai procedūrai reikia atrasti laiko. Vis tik tai labai labai efektyvu ir galima pamiršti visus kremus, kaukes.

Ingrida Martinkėnaitė

– Pakalbėkime apie stilių. Kur apsipirkinėjate ir kiek lėšų aprangai skiriate?

– Dažniausiai perku internete, neturiu laiko vaikščioti parduotuvėse. Lietuvoje net nėra tokio įpročio apsipirkti. Dažnai apsiperkame kelionėse, kai išvykstame kartu su merginomis. Išvažiuojame tuščiais lagaminais ir grįžtame su pilnais. Būna, kad ir prašaunu. Tada mano sesės ar draugai, kurių dydžiai panašūs, džiaugiasi naujais daiktais.

Daugiausia pinigų išleidžiu tada, kai keičiasi sezonas ir norisi visko naujo – marškinėlių, suknelių ar pasipuošti prieš kelionę. Tada, aišku, tos pilnos spintos nespėji sudėvėti. Bet pinigų nelabai skaičiuoju. Vieną mėnesį tiek, kitą – tiek.

– Kurie drabužiai jūsų garderobe yra brangiausi?

– Nusipirkau Indonezijoje kuprinytę už 6 eurus. Tokia graži – nepatikėsite. Grįžus net dukra atėmė iš manęs ir sako: na, mama, čia dabar bus mano, ji tokia graži, kodėl man nenupirkai. Sakiau, kad nešiosim kartu.

Aš nesivaikau jokių prekinių ženklų. Man patinka eksperimentuoti ir, jei aš randu tai, kas patinka ir noriu, tad ir už 6 eurus ir kuprinę turiu.

Na, o brangiausia buvo rankinė, kurią dovanojo vyras – 1000 eurų.

Ingrida Martinkėnaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)