Klostuoti sijonai, trumpos trikotažinės suknelės ir džinsiniai šortai jau spėjo pelnyti šios vasaros populiariausių įvaizdžio akcentų titulą. Ir nors kai kurie vilniečiai vis dar neatsisako visais metų laikais tinkamų prigludusių ar boyfriend kirpimo džinsų, vis dažniau gatvėse šmėžuoja trumpi, tačiau deramo ilgio šortai.

Vyrams optimaliausias ilgis karštomis vasaros dienomis – iki kelių, bridžius (trumpos kelnės iki blauzdos vidurio) verčiau palikite vėsesnėms dienoms.

Spalvų paletė, kaip įprasta, ryškiomis spalvomis nenustebino, nes vilniečiai lieka ištikimi laiko patikrintiems žemės spalvų, mėlynos, baltos ir pilkos deriniams. Tik štai vasarą juodai rengtis mažai kam norisi.

Avalynės tendencijos, žvilgtelėjus į fotogaleriją, tampa aiškios kaip dieną – sostinės gyventojai renkasi patogumą ir atiduoda duoklę sportiniams bateliams, lygiapadėms suvarstomoms basutėms ir net šlepečių tipo avalynei. O štai ištvermingiausios damos nesibodi po miestą vaikštinėti ir su aukštakulniais.

Vilniečių gatvės stilių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)