Pavyzdinga karališkosios šeimos narė – taip būtų galima pavadinti princo Harry žmoną Meghan. Subtili kūno spalvos suknelė, kurią hercogienei pasiuvo „Givenchy“ mados namai, buvo deramo ilgio – siekė kelius.

Meghan Markle ir karalienė Elizabeth II

Sasekso hercogienė pasimokė iš savo klaidos ir šį kartą pridengė pečius – praėjusią savaitę, per karalienės gimimo dienos paradą, ji vilkėjo pečių nedengiančią „Carolina Herrera“ suknelę ir dėl to sulaukė kritikos strėlių.

Princas Harry ir Meghan Markle

Šįkart suknelė – kur kas subtilesnė ir konservatyvesnė. Prie apdaro M. Markle priderino juodą delninę, juodus odinius aukštakulnius, o liemenį pabrėžė siauru dirželiu. Ir nors anksčiau Meghan vengė kūno spalvos pėdkelnių, savo pamoką ji išmoko ir dabar į oficialius renginius vyksta kojas padabinusi pėdkelnėmis.

O štai karalienė – kaip visuomet ryški. Ji pasirinko Stewarto Pervino pistacijų spalvos kostiumėlį ir Rachel Trevor-Morgan skrybėlaitę, dekoruotą gėlių motyvais.

Meghan Markle ir karalienė Elizabeth II

Komentuodamas britų karališkosios šeimos aprangą, mados ekspertas Lucasas Armitage'as teigė, kad neutrali Meghan suknelės spalva – protingas pasirinkimas, esą taip neužgožiama karalienė.

Be to, M. Markle atsakingai žiūri į savo, kaip karališkosios šeimos narės, įvaizdį, todėl visokeriopai stengiasi palaikyti aukštą klasę rinkdamasi drabužius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)