Reguliarios kardio ir jėgos treniruotės. Kaip vieną iš savo grožio paslapčių aktorė nurodo reguliarų sportą. Ji pluša sporto salėje, dirbdama su laisvais svoriais ir treniruokliais, taip pat mėgsta pilatesą ir kikboksą.

Duoklė gamtai. Aktorė dievina užsiėmimus lauke, todėl sporto salė – ne vienintelė vieta, kur ji gali palaikyti savo kūno tonusą. S. Bullock mėgsta žygius, bėgimą gryname ore ir esant galimybei mina dviratį.

Mityba. Ne paslaptis, kad medžiagų apykaita su amžiumi lėtėja, todėl aktorei teko išbraukti arba iki minimumo sumažinti kelias maisto grupes iš savo raciono. Aktorė riboja duonos, makaronų, baltų ryžių, traškučių ir saldumynų vartojimą. S. Bullock vadovaujasi taisykle – šešias dienas valgo maksimaliai sveikai, o paskutinę – septintąją – dieną leidžia sau pasimėgauti saldžiomis nuodėmėmis ir miltiniais produktais.

Natūralus grožis. Filmo „Gravitacija“ žvaigždė leidiniui „Marie Claire“ yra užsiminusi, kad jos kasdienė grožio rutina tetrunka 8 minutes. Įprastą dieną ji kliaujasi ne makiažo pudra, o kremu su atspalviu. Jis šiek tiek pamaskuoja problemines vietas ir suvienodina veido atspalvį, taip pat suteikia gaivaus švytėjimo.

„Man patinka atrodyti taip, tarsi būčiau sugrįžusi iš atostogų, nors savo odą kruopščiai tepu kremais su apsauga nuo saulės. Tad mano paslaptis – kremas su atspalviu. Jis suteikia subtilų bronzinį švytėjimą“, – pasakoja S. Bullock. Kasdienį makiažą ji užbaigia blakstienų tušu ir spalvą suteikiančiu lūpų balzamu.

Kremas nuo raukšlių. „Forbes“ žurnalas yra skelbęs, kad tarp S. Bullock mėgstamų priemonių yra „Amway“ firmos stangrinantis ir raukšles mažinantis kremas, pagamintas iš augalinių ingredientų.

„Visi taip pergyvena dėl senėjimo, tačiau aš niekada apie tai negalvojau. Vis dėlto, dabar, tokiame amžiuje, imu vis dažniau galvoti apie savo išvaizdą. Mėgstu išbandyti rinkos naujoves, įvairius kremus nuo senėjimo. Dar mėgstu „La Prairie“ emulsiją nuo raukšlių. Ji brangi ir neįsivaizduoju, ar veikia. Turėsite paklausti manęs po 10 metų“, – sako S. Bullock

Miegas. „Visi galvoja, kad gyvenu svajonių gyvenimą ir dirbu svajonių darbą. Bet jūs tikrai nematėte manęs ryte, be makiažo, užsimiegojusios. Manau, kad kokybiškas miegas yra geriausias jūsų draugas“, – teigia S. Bullock

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)