Ryški, į akis krentanti suknelė

Ryški gėlėta suknelė visada traukia žvilgsnius, tik atsiminkite – jei norite eiti su ja į darbą, suknelė turi būti tinkamo ilgio. Prie tokios suknelės priderinkite prancūziškus aksesuarus, pavyzdžiui, didelę baltą rankinę ir žydrus aukštakulnius – būsite maksimaliai madinga.

Kate Middleton
Gėlėtos suknelės

Gėlėta palaidinė

Gėlėta palaidinė trumpomis rankovėmis ir ilgas monochromatinis sijonas – nesudėtingas aprangos variantas tomis dienomis, kai neaplanko įkvėpimas ir nesugalvojate, ką įdomaus apsivilkti. Prie šio komplekto parinkite derančių spalvų aksesuarus.

Vidutinio ilgio gėlėtas sijonas

Lengvai krentančios medžiagos gėlėtas sijonas ir, pavyzdžiui, balta palaidinė arba megztinis žvarbesnėms dienoms. Toks ansamblis prašyte prašosi klasikinių aukštakulnių.

Anna Wintour

Gėlėtas kostiumėlis

Kodėl neįsigijus smagaus gėlėto kostiumėlio? Prie jo tiks moteriški, minimalistiniai, švelnių, neutralių spalvų aksesuarai.

Celine Dion

Gėlėtas aksesuaras

Jei dar nesiryžtate vilktis į biurą gėlėtų drabužių, pradėkite nuo gėlėto aksesuaro, pavyzdžiui, rankinės ar įsispiriamų satino batelių – tai suteiks pikantišką prieskonį jūsų darbo komplektui.

Skandinaviškas gatvės stilius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją