Panagrinėkime, ko ji vengia ir ką renkasi vietoje vienokių ar kitokių drabužių, batų:

1. Ji niekada nedėvi tamprių. Bet mėgsta džinsus.

Įsivaizduokite – Amal niekada nemūvi tamprių. Vakare ją kartais galima pamatyti su odinėmis kelnėmis, bet dažniausiai laisvalaikiui ji renkasi džinsus.

Amal Clooney

2. Ji niekada neavi pusbačių ir itin retai – sportinius batelius. Bet mėgsta aukštakulnius.

Amal negalėtum apkaltinti batų tendencijų diskriminavimu, bet didžiąją laiko dalį ji vilki atsakingos advokatės darbui tinkančius drabužius ir avi atitinkamą avalynę. Dažniausiai ją išvysite avinčią aukštakulnius batelius, o ne lygiapadžius.

Amal Clooney

3. Ji niekada nevilki languotų marškinių. Bet mėgsta šilkines palaidines ir švarkelius.

Amal niekada nepamatysi vilkinčios kasdieniškus languotus marškinius. Ji dažnai vilki subtilų derinį – šilkines palaidines ir švarkelius.

Amal Clooney

4. Ji niekada nevilki laisvų, beformių drabužių. Bet mėgsta elegantiškus siluetus.

Laisvi drabužiai madingi, bet Amal garderobe – figūros neslepiantys rinkiniai, su kuriais po darbo galima išeiti į miestą.

Amal Clooney

5. Ji niekada nevilki sportinių margų marškinėlių. Bet mėgsta margas kelnes.

Sportinių margų marškinėlių Amal spintoje greičiausiai nerastume, bet jai patinka eksperimentuoti su raštuotomis kelnėmis, derinti jas su kitais raštuotais drabužiais.

Amal Clooney

6. Ji niekada nevilki viršutinių drabužių su gobtuvais. Bet mėgsta išsiskiriančius, ryškius viršutinius drabužius.

Prie Amal stiliaus nedera viršutiniai drabužiai su gobtuvais, tačiau ji mėgsta įspūdingus viršutinius drabužius. Ryškios spalvos, raštai, ilgis iki kauliukų – visa tai būdinga jos paltams, lietpalčiams. Belieka pritarti, kad trečias drabužis – lengviausias būdas akimirksniu suteikti rafinuotumo išvaizdai.

Amal Clooney

7. Ji niekada nenešioja mažų rankinių. Bet mėgsta dideles rankines ir krepšius.

Mini rankinės patinka daugeliui moterų, nors ir nėra praktiškos. Veikli moteris nesirinks nepraktiškų daiktų, ypač tokia moteris kaip Amal. Ją įprastai galima pamatyti su didelėmis rankinėmis.

8. Ji niekada nenešioja šalikų. Bet mėgsta didelius akinius nuo saulės.

Nepavyko užfiksuoti Amal ryšinčios šaliką ar skraistę. Kitas jos labai mėgstamas aksesuaras – dideli akiniai nuo saulės, kurie neabejotinai praverčia – juk kiekviename žingsnyje ją sekioja paparacai.

Amal Clooney
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)