Štai penkios moterys, kurių stilių verta kopijuoti:

Tendencijas diktuojanti Eva Chen

Mados redaktorė socialiniame tinklalapyje „Instagram“, buvusi žurnalo „Lucky“ mados redaktorė Eva Chen nuolat dalinasi savo aprangos nuotraukomis socialiniuose tinklalapiuose, ypač garsi jos nuotraukų serija su grotažyme „#EvaChenPose“. Ar žengtų raudonu kilimu su „Lucite“ rankine, ar eilinę dieną eitų į darbą su sportiniais bateliais, E. Chen diktuoja mados tendencijas.

🖤🖤🖤 Back in Black! #OOTD 📸 by @altamiranyc

A post shared by Eva Chen (@evachen212) on Mar 4, 2018 at 11:39am PST

Uniforminį stilių mėgstanti Sarah Harris

Nors britų „Vogue“ mados redaktorės Sarah Harris stilius atrodo kasdieniškas, neapsigaukite – ši moteris kruopščiai apgalvoja savo aprangą. Iš tiesų ji ištikimai laikosi vadinamosios trijų detalių taisyklės – ją dažnai pamatysite dėvinčią džinsus ar kelnes, kulią palaidinę ir švarkelį, megztinį arba ryškų aksesuarą (atliekantį trečios detalės paskirtį).

Inovatorės Corianna ir Brianna Dotson

Dvynės Corianna ir Brianna Dotson, akinių gamintojos „Coco and Breezy“ išsiskiria žmonių minioje. Kodėl? Todėl, kad dvynės mėgsta eklektiką, nebijo derinti įvairių stilių. Jos dažnai susieja moterišką ir chuliganišką stilių – pavyzdžiui, gali vilkėti odinę striukę kartu su gėlėtu sijonu. Be to, jos labai mėgsta vintažinio stiliaus elementus.

Moderni moteris Jessie Randall

„Loeffler Randall“ daiktų linijos dizainerė Jessie Randall – gyvas savo kūrinių estetikos pavyzdys. Ji mėgsta patogius drabužius – džinsus, laisvas sukneles, tačiau drabužių siluetai ir raštai visada taukia akį. Gana dažnai J. Randall renkasi moterų dizainerių kūrinius – Innika Choo, „Doen“ ar „Apiece Apart“.

Minimalistė Shilpa Shah

Viena iš minimalistinių aksesuarų linijos „Cuyana“ kūrėjų Sh. Shah moto – geriau mažiau, bet kokybiškų daiktų. Pačios Sh. Shah stilius atspindi jos moto ir kuriamus daiktus. Ji renkasi klasikinius, neutralių spalvų drabužius ir aksesuarus. Vienas mėgstamiausių jos drabužių – šilkinė palaidinė ant petnešėlių, nes ją galima vilkėti po apačia arba ant viršaus.

Great press week! Thank you @thechalkboardmag @fashionista_com. Link in profile

A post shared by Shilpa Shah (@shilparshah) on Sep 25, 2017 at 7:08pm PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)