Į anūko princo Harry ir aktorės Meghan Markle vestuvių ceremoniją karalienė atvyko vilkėdama žaliųjų citrinų spalvos kostiumėlį ir prie jo spalviškai skrupulingai priderintą skrybėlę.

Karalienės biografas Robertas Hardmanas laikraščiui „The Telegraph“ yra sakęs, kad nors karalienė labai kukli, ji pati kartą yra pasakiusi, kad „niekada nevilkėčiau smėlio spalvos drabužių, nes niekas nežinotų, kas aš esu“.

Karalienės marti Vesekso grafienė Sophie taip pat yra labai logiškai paaiškinusi, kodėl karalienė rengiasi itin ryškiai. „Nepamirškite, kad kai ji kur nors atvyksta, aplinkui susirenka didžiulė minia žmonių. Ir visi nori pamatyti karalienę, nors ir akies kampučiu. Ji turi būti ryškiai apsirengusi, kad žmonės galėtų pasakyti: „Aš mačiau karalienę“.

Karalienės įvaizdis šeštadienio tuoktuvių ceremonijai:

Todėl ryškūs kostiumėliai yra vienas efektyviausių būdų atskirti karalienę didelėje minioje. Per princo Harry ir M. Markle vestuves minia buvo išties didelė, ceremonijoje dalyvavo virš 2 tūkst. kviestinių svečių.

Kaip įprasta, karalienė su savim nešėsi juodos lakuotos odos „Launer“ prekinio ženklo rankinę. Tokių rankinių savo kolekcijoje monarchė turi net kelis šimtus.

Kad pagyvintų monochromatinį įvaizdį, Į palto atvartą karalienė buvo įsisegusi deimantinę „Richmond Brooch“ sagę su perlų motyvais. Tai Marijos Teksietės sagė, kurią dovanų gavo 1893-aisiais iš Ričmondo miestelio, prieš pat tuoktuves su karaliumi Jurgiu V.

Karališkų tuoktuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)