Šalia Šv. Jurgio koplyčios jau nuo pat ryto buriasi milžiniška karališkosios poros gerbėjų minia, kurie džiugiai pasitinka kiekvieną žinomą žmogų, atvykusį į tuoktuves. Kalbama, kad jaunųjų laime šiandien gyvai dalijasi beveik 100 tūkst. prieš koplyčios susirinkusių gerbėjų ir dar 2 tūkst. kviestinių ceremonijos svečių.

Į M. Markle ir princo Harry tuoktuves taip pat atvyko tenisininkė Serena Williams, aktorės kolegos iš serialo „Suits“, aktorius Idris Elba, atlikėjas Jamesas Bluntas.


Tai antra didžiausia ceremonija britų karališkos šeimos istorijoje po princo Williamo ir Kembridžo kunigaikštienės Catherine vestuvių.

Dar gerokai prieš vestuves, svečiams išsiųstuose kvietimuose, buvo nurodytas aprangos kodas. Vyrų tikimasi sulaukti su dieninio frako švarkais arba kostiumais, o moterų – su dieninėmis suknelėmis ir skrybėlėmis.

Svečių buvo paprašyta apsieiti be talpių rankinių, tačiau kelios damos nusprendė nepaisyti šios taisyklės ir pasirinko talpias, ant peties kabinamas rankines. Vis dėlto, didžioji dalis viešnių pasirinko minimalaus dydžio elegantiškas delnines.

Nors užsidėti skrybėlės ir nebuvo reikalaujama, tačiau labai rekomenduojama. Aprangos kodo instrukcijose taip pat nurodyta, kad medalių ir kardų reikia nesisegti. Galima tik spėti, kad taip daroma saugumo sumetimais.

Vestuvių svečių pasirinkti apdarai (nuolat pildoma):

Princo Harry ir M. Markle vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)