B. Lively savo delninuke išreiškė pagarbą savo sutuoktiniui Ryanui Reynoldsui, kuris minėtame renginyje nedalyvavo, ir dviem judviejų dukroms, James ir Ines.

B. Lively rankinę sukūrė Judith Leiber. Ant brangakmeniais puoštos rankinės puikavosi šeimos kryžius su jų inicialais B, J, I ir R, po kuriuo parašyta „Reynolds“. Ši delninukė puikiai derėjo su B. Lively princesiška Renesanso stiliaus „Versace“ suknele.

Take your family to work day...

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on May 10, 2018 at 10:11pm PDT

Dar kovo mėnesį kalbėdama su „Women’s Wear Daily“ B. Lively užsiminė apie savo „Met Gala“ įvaizdį: „Tiesiog nusiunčiau Lorraine Schwartz ir Christianui Louboutinui savo suknelę ir pasakiau, „Ką gi, padarykime ką nors išskirtinio“. Jie daro kažką specialaus. Taigi, smagu, kad turiu visą eilę menininkų, su kuriais mane sieja tiesioginiai santykiai. Tai tarsi grupinės pastangos“, – kalbėjo aktorė.

Met Gala 2018

Tuo tarpu S. Gomez su savo suknele ir rankine nusitaikė tiesiai į Bibliją. Ji rankomis užrašė žodžius iš Biblijos 31 patarlės, vėliau jie buvo išraišyti ant jos rankinės. Taip pat jie buvo išsiuvinėti ant kaspino, puošusio jos suknelės šleifą.

Selena Gomez

Patarlė byloja: „A woman who fears the Lord is a woman who shall be praised“ (Moteris turi būti giriama už jos pagarbią Viešpaties baimę).

Ooooo Courtney Via Instagram Stories //C

A post shared by Justin B & Selena G Updates™️ (@gomezbieberdayli) on May 7, 2018 at 6:45pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)