Štai trys patarimai didelės krūtinės savininkėms, kurie padės tinkamai dėvėti susiaučiamą suknelę.

Susekite

Tačiau ne taip, kaip jums atrodo. Pamirškite savo pirmąjį instinktą užtikrinti saugią iškirptę susegant abi puses ten, kur norite užbaigti giliausią jos vietą. Vietoj to, susiauskite suknelę taip, kad jūsų krūtinė prisidengtų tiek, kiek norite, o tada susekite medžiagą po krūtine, idealiausia – ties liemeniu.

Rezultatas bus tas pats, tačiau nebus tempimo ir galimo plyšimo, kas nutinka, kai audinys nėra pakankamai ištemptas per vidurį.

Sluoksniuokite

Jūsų geri seni balti sportiniai marškinėliai gali pasitarnauti ir šiuo atveju, jeigu pasirinkta suknelė be rankovių ar ant petnešėlių.

Nors šis stiliaus patarimas tinka labiau kasdieniniam vilkėjimui, tačiau tai yra puikus būdas pasinaudoti visais susiaučiamos suknelės privalumais (paryškinta krūtinė ir liemuo, puikus gatvės stilius), nesibaiminant visą dieną būti stebimai dėl to, ar nepasimatys per daug. Be to, tai dar ir labai madinga.

Įsigykite braletę

Tai pats seksualiausias triukas, kuriam vis tiek pavyksta išlaikyti situaciją padorumo zonoje. Tai – nėrinių braletė. Tiesiog įsigykite keletą jūsų dydžio bralečių, kurios dengs ir prilaikys šiek tiek daugiau nei seksuali liemenėlė.

Caroline Issa
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)