Tiesa, tik su sąlyga, kad jie dera prie aprangos. (Taip, galima rasti laiką ir vietą net leopardo raštais margintiems bateliams dešimties centimetrų aukščio kulnu.) Štai šešis deriniai, kurių turėtumėte vengti.

1. Džinsiniai šortai prie batelių smailiais kulniukais

Suprantama, šiuo atveju visas dėmesys tenka jūsų kojoms. Vis dėlto, klasikinis variantas – džinsiniai šortai ir kuklūs plokščiapadžiai bateliai ar sportbačiai. Jeigu jums reikia pridėti šiek tiek ūgio, rinkitės paplūdimio basutes pleištiniu padu ir plačią palaidinę.

2. Trumpas sijonas prie platforminių aukštakulnių

Pirma, trumpi sijonai linkę gerai priglusti. Kai užsidėsite platforminius aukštakulnius 15 centimetrų aukščio kulnais, atsidursite rizikos zonoje – kulkšnį tikrai galima išsisukti. Nepamirškite, kad apatinis drabužio kraštas ir kulnų aukštis yra tarpusavyje priklausomi dalykai.

3. Į apačią platėjančios kelnės prie aukštakulnių atvira nosele

Platėjančios kelnės gali išties vizualiai prailginti kojas, tačiau viskas priklauso nuo linijos išplatėjimo. Dirželių basutės pleištiniu padu ar plokščiapadžiai sandalai šiuo atveju tinka geriausiai, nes tokia avalynė dera prie apatinės kelnių linijos.

4. Tamprės ar treningo kelnės prie aukštakulnių

Jeigu jūsų užpakaliukas sako „sporto salė“, avalynė neturėtų sakyti „klubas“. Taip, būta mėginimų šiuos dalykus suderinti, tačiau veltui – tai nesuderinama.

5. Sijonas-pieštukas prie vasarinių sandalų

Vėl gi, situacija ta pati: būtina suderinti aprangos ir avalynės stilių. Dalykinis stilius ir paplūdimio prekyba – du skirtingi dalykai.

6. Bet kas, su kuo nepaeinate

Na, nebent norite atrodyti kaip pirmą kartą ant aukštakulnių. (Netikite, kad taip būna? Įsiveskite į interneto paiešką „runway fail“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)