Pasak drabužių kūrėjos, kolekciją kūrė drąsioms ir nebijančioms išsiskirti damoms. O pagrindiniu jos akcentu tapo nuo žiemos niūrumo kviečiantys pabėgti atspalviai, rašoma pranešime spaudai.

„Ne paslaptis, jog įkvėpimo semiuosi iš aplinkos, gatvės, podiumo, kelionių ir kasdien sutinkamų stilingų Lietuvos moterų. Jos ir šį kartą pastūmėjo drąsiai, kitokiai kolekcijai gimti. Modelių spalvos – ryškios, atkreipiančios dėmesį.

Dominuoja purpurinė, rožinė, karališka mėlyna. Kirpimai – laisvi, nevaržantys judesių, tačiau moteriški, skirti nuolat skubančiai, tačiau nepriekaištingai siekiančiai atrodyti miesto moteriai. Audiniai – lengvi, plazdantys.

„Tikiu, jog ši kolekcija patiks toms, kurios švenčia gyvenimą, yra jaunatviškos, nepaisant savo amžiaus. Toms, kurioms kiekviena diena, lyg savotiškas podiumas, kuriuo jos žingsniuoja iškelta galva“, – pasakojo dizainerė.

Kaip teigė V. Urbonavičiūtė-Rakauskienė, modelis šiems drabužiams buvo pasirinktas neatsitiktinai. Tatjana atitiko visus reikiamus tikros moters kriterijus.

„Visas savo kolekcijas skiriu moteriai – karalienei. T. Lavrinovič būtent tokia. Ji spinduliuoja grožiu, moteriškumu. Yra pavyzdinga šeimos atstovė, kuri skleidžia gėrį ir šilumą. Be to, ne veltui jai įteikta karūna – kaip tik šiomis išvardintomis savybėmis turėtų pasižymėti karalienės statuso vertos moterys.

Tatjana Lavrinovič

Beje, su ja buvo labai lengva ir malonu dirbti. Luko Griciaus užfiksuotose akimirkose matoma emocija, pakili nuotaika. Viliuosi, jog tokia pačia malonia būsena „pasikraus“ ir būsimos mano klientės“, – šypsojosi V. Urbonavičiūtė-Rakauskienė.

„Tapti kolekcijos veidu pasitaiko, tačiau, iš tiesų, ne taip dažnai. Tai sunkus ir atsakingas darbas. Visuomet jaučiu didelę atsakomybę. Šįkart dirbti buvo labai smagu, jaučiausi komfortiškai. Įtaką tam darė ir drabužiai, kuriuos teko vilkėti“, – dėstė T. Lavrinovič.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)