„Būtent pas ją mano mama atvedė mane su pirmuoju randu, kai buvau maža, – sakė A. Jolie apie R. Rand „InStyle“. – Manau, kad man labai padėjo tai, kad turiu žmogų, kuris skatina būti kaip įmanoma natūralesne.“

A. Jolie leidus, R. Rand papasakojo apie aktorės minimalistinę odos priežiūrą, mėgstamiausias procedūras ir tai, kaip ankstyva menopauzė gali paveikti odos būklę.

„Kai Angelina suprato, kad imsis aktorės karjeros, ji norėjo rūpintis savo oda protingiausiu būdu. Jai pasisekė, kad turi gražią odą. Ji visada buvo tokio natūralaus grožio, kad niekada nereikėjo per daug kažką daryti.

Iš tikrųjų tai buvo tik apsauga nuo saulės, tinkamas valymas su švelniu, lengvu valikliu, antioksidantai, kartais glikolio rūgštis ir natūralūs produktai. Tinka ir kai kurios alfa hidroksilo rūgštys, jos labai natūralios. Jai nereikia stiprių šveitiklių ar produktų su daug cheminių medžiagų“, – sakė R. Rand.

Angelina Jolie

Kai A. Jolie apsilanko pas R. Rand procedūrų, pagrindinis jų tikslas – sumažinti saulės nulemtą pigmentaciją. „Kai pastojau, tam tikros veido vietos patamsėjo. Taigi darau kartkartėmis IPL (intensyvią pulsinę šviesą, red.)“, – sakė A. Jolie „InStyle“.

R. Rand pridūrė, kad be IPL, A. Jolie atliktas atjauninimas frakciniu lazeriu. Atjauninimas frakciniu lazeriu naudojamas siekiant pagerinti odos būklę ir suteikti šiek tiek švytėjimo, tačiau tai šiek tiek daugiau nei veido kaukė. Kartais, kai Angelina dirba labai saulėtame klimate, jai suintensyvėja pigmentacija. Tuo pasirūpinti galime pasitelkę intensyvią pulsinę šviesą“, – pažymi dermatologė.

Kaip žinia, A. Jolie 2013 metais buvo padaryta prevencinė dviguba mastektomija, kai atlikus genetinius tyrimus paaiškėjo, kad ji turi BRCA1 geną, dėl kurio tikimybė susirgti krūties vėžiu išauga maždaug 87 procentais. BRCA1 taip pat padidina kiaušidžių vėžio riziką. A. Jolie mama Marcheline Bertrand mirė nuo kiaušidžių vėžio 2007 metais. Jai buvo tik 56 metai.

„Tiesa, kad Angelina šiek tiek anksčiau patyrė priverstinę menopauzę“, – sakė R. Rand apie A. Jolie operaciją.

„Net ir menopauzės pokyčių metu, kol drėkinate ir naudojate gerus ir kokybiškus produktus, tokius kaip antioksidantai, alfa hidroksilo rūgštis ar retinolis – visa tai labai tinka jūsų odai“, – sakė dermatologė R. Rand.

Angelina Jolie, 2012 m.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)