Šįkart makiažo eksperimentui pasiryžo kaunietė Vytautė (24 m.). Viename sostinės biurų dirbanti mergina sako, kad įprastą dieną dažosi kukliai, tad galutinis rezultatas, pakilus nuo vizažistės Monikos Jazbutytės (JazbArt) kėdės ir pažvelgus į save veidrodyje, ją išties nustebino.

Vytautė prieš pokyčius:

Pokyčių projektas

Eksperimento dalyvei buvo atliktas Holivudinis makiažas: veido oda paruošta su makiažo baze, odos spalva išlyginta skysta pudra, netobulumai užmaskuoti maskuokliu. Be abejo, atliktas pilnas veido kontūravimas – tamsesnio atspalvio kremine pudra optiškai sumažinta kakta, padailintas veido ovalas, nosis, išryškinti skruostikauliai.

Vytautė
Vytautė

Akių makiažui pasirinkti natūralių žemės atspalvių šešėliai. Kadangi modelio akių vokai užkritę, vizažistė stengėsi vizualiai kilstelėti vokus ir dar labiau atverti akis.

Padailinti ir antakiai – natūraliai jie ganėtinai blankūs ir ploni, todėl vizažistė kantriai dailino jų formą, praplatino antakius gelio konsistencijos dažais.

Vytautė gali pasigirti gražiomis ir puikią formą turinčiomis lūpomis, tad beliko tik suteikti joms natūralią, gaivią spalvą.

Pokyčių projektas

„Matyti save tokią veidrodyje yra labai keista“, – sako Vytautė, tačiau suskuba pabrėžti, anaiptol ne blogąja prasme.

Užbėgdama įvykiams už akių, eksperimento dalyvė sako nesistebinti, kad su makiažu atrodo šiek tiek vyresnė nei yra iš tikrųjų.

„Tokia jau ta makiažo magija. Vyresnio amžiaus moteris atjaunina, o jaunesnes paverčia keliais metais vyresnėmis. Manau, kad kiekviena moteris tą supranta“, – sako Vytautė.

Bene labiausiai merginai patiko banguotų, nuo šaknų tarsi natūraliai pakeltų plaukų šukuosena.

Vytautė

„Dažniausiai visiems tik ir knieti ištiesinti mano plaukus, užuot juos dar labiau bangavus“, – teigė mergina ir pridūrė, kad vizažistės sprendimas padaryti holivudines bangas buvo tiesus šūvis į dešimtuką.

Banguotų plaukų efektą vizažistė M. Jazbutytė sukūrė ne plaukų bangavimo žnyplėmis, o tiesintuvu (kaip tą padaryti, išvysite šiame vaizdo įraše). Kad bangos išsilaikytų ilgiau, supurškė laku ir šiek tiek pakedeno pirštais.

Vytautė po makiažo eksperimento:

Vytautė
Vytautė

Daugiau nuotraukų:

Vytautės fotosesija po pokyčių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)