Simona turi aiškų savo braižą, o jos kuriami masyvūs ir spalvingi aksesuarai išties traukia akį. Tačiau kas kartą jie vis kitokie. Žinoma moteris pasakoja, jog sukurti šią kolekciją, ją įkvėpė atostogos Romoje, rašoma pranešime spaudai.

Didelį įspūdį Simonai paliko amžinosios sostinės siauros gatvelės, besišypsantys ir vietoje nenustygstantys žmonės, gamta ir saulėje besiskleidžiančios spalvos. Kurdama dvidešimtąją papuošalų kolekciją, S. Brazdžionytė supynė glamūriško ir geometriško dizaino vijas.

Simonos Brazdžionytės kolekcija

Pirmoji kolekcijos dalis alsuoja prabanga bei mistika – joje vyrauja puošnios detalės ir karališkos violetinės spalvos gamos. Šios kolekcijos dalies papuošalai yra sukurti iš Swarovski kristalų, aukso ir sidabro spalvos metalo bei natūralios odos.

Glamūriškoji papuošalų kolekcijos dalis patiks fatališkoms bei drąsioms moterims, kurios trokšta tapti vakarėlio divomis, sužibėti ypatingoje šventėje ar ruošiasi vestuvėms, o galbūt tiesiog nori pabėgti nuo kasdienybės ir švęsti gyvenimą kiekvieną dieną.

Fotosesijos sprendimai ir jų įgyvendinimas buvo kruopščiai apgalvoti iki smulkmenų. Papuošalus Audrius fotografas Dzimidavičius fotografavo visiškai neįprastu būdu – nardino juos po vandeniu, tad aksesuarai įgavo ypatingo ir neišdildomo įspūdžio šarmo.

Simonos Brazdžionytės kolekcija

Antroji šių metų pavasariui-vasarai skirtos kolekcijos dalis itin patiks drąsioms, veržlioms gatvės stileivoms, kurios dievina eksperimentus ir nenori paskęsti pilkoje minioje. Šioje dalyje dominuoja geometrija, plastikas, įvairių spalvų metalai, lengvumas bei ryškios ir pastelinės spalvos.

Šiandien gatvės mada net garsiausių mados namų kolekcijose užima vis svarbesnę dalį, o pagrindine mados taisykle tampa mintis, jog jokios taisyklės nebeegzistuoja – net raudonu kilimu vis dažniau žengia sportiniais bateliais bei lengvų geometrinių formų akcentais pasipuošusios moterys.

Taigi, Simona kartu su antrosios papuošalų kolekcijos dalies fotografe Gabija Monika Vainiūte populiarųjį street style ir jį atspindinčius modernius papuošalus nutarė atskleisti būtent taip, kaip tai daro garsiausios šių dienų fashionistos bei visus įvaizdžius nufotografavo telefonu.

Simona pasakoja, jog tokia mintis kilo atsižvelgus į šių dienų aktualijas, kuomet „Instagram“ bei kitos socialinės medijos tapo daugelio moterų ir merginų įvaizdžio įkvėpimų galerijomis, kur jos idėjų semiasi iš paprastų žmonių stiliaus gatvėse ir renginiuose.

Vis dažniau stileivų įkvėpimo šaltiniu tampa ne garsiausių dizainerių podiumai, o mados bei stiliaus blogeriai, kurie drabužių derinius fotografuoja būtent telefonu ir savo kasdienėmis akimirkomis iškart dalijasi su sekėjais.

Glamūriška, tačiau ekstravagantiška, šiuolaikiška, bet labai romantiška – būtent tokia yra naujoji, jubiliejinė, S. Brazdžionytės papuošalų kolekcija. Tokia pati, kaip ir jos autorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)