Simoną sutikome antradienio rytą vykusiame naujos lietuviškos kosmetikos ženklo „kilig“ pristatyme ir nepraleidome progos pasidomėti jos įvaizdžio raida.

Simona Albavičiūtė-Bandita

– Kaskart renginiuose pademonstruojate vis kitokį įvaizdį. Kokie drabužiai ar aksesuarai dominuoja jūsų spintoje?

– Tikriausiai, daugiausia turiu sportinių drabužių. Nebijau jų derinti su kitų stilių rūbais, galiu drąsiai vilkėti kombinezoną su aukštakulniais. O aukštakulnių mano spintoje yra visa kolekcija.

Spintoje išvystumėte ir, pavyzdžiui, geltonų kailinių. Apskritai, manau, kad turiu labai daug skirtingų aprangos detalių.

– Panašu, kad linkstate prie įmantresnių stiliaus sprendimų. Ar esate sulaukusi pastabų dėl savo įvaizdžio?

– Kažkada gimtadieniui buvau pasipuošusi kostiumėliu su apnuoginta šonine dalimi. Man neatrodė, kad tai labai drąsus drabužis, nes nieko pernelyg neatidengė, tačiau sulaukiau daug kritikos ir kalbų, kad „štai, Simona į gimtadienį atėjo be kelnaičių“.

Nors, gerai pagalvojus, nereikia tau be kelnaičių būti, kad su tokiu kostiumu pasirodytum viešumoje.

Simona Albavičiūtė

Atsimenu, žmonės, kurie norėjo mane pasmerkti – tą ir padarė. Nebuvo malonu, nes drabužis, kurį vilkėjau, man asmeniškai buvo gražus. Žinojau ir tai, kad nieko blogo nepadariau – juk neatėjau taip apsirengusi į darbo pokalbį, per miestą taip nevaikščiojau.

Tai buvo mano gimtadienio vakarėlis, naktinis renginys, mano šventė – jaučiau, kad turėjau teisę taip pasipuošti.

Be to, prieš tai daug leido laikau Amerikoje, leidau laiką vakarėliuose, renginiuose. Ten toks stilius buvo įprastas. Tačiau į Lietuvą viskas ateina pavėluotai. Jei dabar pažvelgtumėte į kai kurių Lietuvos dizainerių kolekcijas, rastumėte panašių drabužių.

– Ar šis kartas buvo vienintelis, kai dėl įvaizdžio sulaukėte kritikos?

– Ne visai. Būdama vieno prekinio ženklo ambasadorė, visada turėjau galimybių gauti drabužių, kurių Lietuvoje nėra. Kadaise gavau „Adidas“ kombinezoną iš atlikėjos Ritos Oros kolekcijos – vientisą, aptemptą, su baltomis juostomis iš šono.

Prie kombinezono priderinau baltus aukštakulnius ir su tokiu deriniu eidavau į vakarėlius. Pamenu, vienąsyk grojant bičiulės renginyje, mane nufotografavo. O tada ir prasidėjo. Pasmerkė, kad aš – Bandita – atrodau kaip tikra banditė. Neva mano vaikinas – nusikaltėlis, sėdi kalėjime, o aš jį palaikydama vaikštau viešumoje su treningais. Buvo ir nemalonu, ir juokinga tuo pat metu.

Tačiau šmaikščiausia tai, kad po poros metų toks įvaizdis Lietuvoje tapo norma, visi ėmė taip rengtis.

– Minėjote, kad savaip rengiatės jau nuo vaikystės. Veikiausiai, tėvai ne kartą griebėsi už galvos?

– Aš visada mėgau ir plaukus pati susišukuoti – visiems tai būdavo kažkoks siaubas – ir rūbus pati išsirinkti.

Mama – ji dirba mokytoja – iki šiol prisimena, kaip pridariau jai gėdos. Per vieną rugsėjo pirmųjų įkalbėjau močiutę, kad leistų man pasipuošti mamos rūbais. Viena mamos liemenių man atrodė labai graži – ją ir nusprendžiau apsivilkti. Mama, žinoma, apie tai nieko nežinojo.

Įsivaizduokite, Rugsėjo 1-oji – nuotaika šventinė, mama pasipuošusi, stovi su gėlėmis ir, štai, atkulniuoju aš, apsirengusi kaip cirko artistė. Jai buvo siaubingai gėda.

Simona Albavičiūtė-Bandita su mylimuoju

– Kokie yra šio šiltojo sezono „must have“ pagal Simoną Banditą?

1. „Kombinezonas, nes nereikia galvoti apie drabužių derinimą. Per gimtadienį gavau labai gražų gėlėtą kombinezoną, kurį galiu kasdien derinti prie paprastų basučių ar aukštakulnių.“

2. „Stilingi, gražūs akiniai nuo saulės. Man ypač patinka „Balenciaga“ modeliai, kurių galima išvysti ir Lietuvos parduotuvėse.“

3. „Trečioji mano stiliaus detalė šią vasarą – motoroleris! Kad ir kaip nemėgstu ant galvos dėtis kepurių, nuo šiol teks būti su šalmu.“

"kili-g" pristatymas

Daugiau renginyje sutiktų svečių ir akimirkų išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)