Iš JAV grįžusi vizažistė, makiažo studijos įkūrėja Karolina Taraškevič-Bethel restorane „Optimistai“ dalinosi savo ilgamete patirtimi ir patarimais su vestuves planuojančiomis nuotakomis, rašoma pranešime spaudai.

Suknelės

„Zolotas Baltic“ mados namų įkūrėja Roberta Bulotaitė pasidalino įžvalgomis kaip nuotakoms išsirinkti savo svajonių suknelę. Keturi galimi stiliai: klasikinis, romantiškas, bohemiškas ir vintažinis.

Renkantis suknelės stilių yra svarbu atsigręžti į savo charakterio bruožus, savo svajones bei vizijas. Būtina paminėti tai, kad kiekviena suknelė turėtų leisti nuotakai save drąsiai išreikšti vestuvių dieną!

„Jūs neprivalote laikytis sukurtų stereotipų. Niekas negali Jums pasakyti, kokia nuotaka turite būti savo vestuvių dieną... Jūs turėtumėte išdrįsti sau leisti būti ta ypatinga moterimi, kokia ir esate. Leisti savo širdimi pajusti, jog tai yra Jūsų svajonių suknelė!“ – teigia kūrėja.

Makiažai

Studijos vizažistės teigia, kad šiemet ypač madingos ryškios spalvos ir jų tikrai nereikėtų bijoti. Akių šėšėlių ar lūpų dažų atspalvius galima derinti su nuotakos puokštės atspalviais.

Natūralumą, romantiką ir lengvą boho stilių vertinančioms nuotakoms vizažistės siūlo akcentuoti spindinčią veido odą, paryškinti blakstienas ir blizginti lūpas. Natūralus, saikingai paryškintas grožis visada išliks madingas.

Romantiškam įvaizdžiui makiažas nebūtinai turi būti visiškai švelnus. Subtilūs blizgesiai, tamsesni žemės tonai, tankios blakstienos suteiktų akims išraiškingumo ir gundantį žvilgsnį.

Šukuosenos

Pavasario, vasaros sezonai išlaisvina ir nuotakų plaukus, sako plaukų meistrės. Kuriamuose nuotakų įvaizdžiuose šiemet vyrauja lengvos, lyg natūraliai pasibangavusios tekstūros šukuosenos.

Kuodelis, tartum lengvu rankos judesiu suformuotas iš bangų, gali būti elegantiškas, o ištraukus kelias garbanų sruogas, laisvai krentančias ant pečių, sukuriamas seksualus įvaizdis.

Toms, kurios nenori kuodo, puiki alternatyva į uodegą suimti plaukai. Pastaroji šukuosena, parinkus tinkamą plaukų tekstūrą ir aksesuarus, gali puikiai išpildyti bet kokio stiliaus nuotakos įvaizdį.

Nuotakų įvaizdžiai

Gėlės

„Av Dirbtuvėlės“ įkūrėja Asta Boguslauskienė pristatė savo kurtas nuotakų puokštes, atspindinčias keturis skirtingus pasirinkimo variantus:

Klasikinį-romantišką. Nuotakoms, mėgstančioms nesenstančią klasiką – švelnius pastelinius tonus , klasikinius rožių žiedus,

Sezoninį, atkreipiant dėmesį, jog šventės metu žydinčios sezoninės gėlės suteikia galimybę turėti pačius gražiausius gėlių žiedus bei įvairiausią, plačiausią spalvinę gamą,

Ryškų, derintą prie ypač madingų šiemet makiaže ryškių atspalvių, puikiai tinkantį drąsesnėms nuotakoms, naudojant taip mylimas nuotakų pilnavidures rožes bei bijūnų žiedus, bei

Boho – romantiškąjį variantą, išlaikantį vis dar populiarius „greenery“ stlistikos akcentus bei masyvų dydį, tačiau tuo pačiu tinkantį nuotakai, kuriančiai lengvą, laisvą, netgi pajūryje tinkantį įvaizdį.

Savo rekomendacijomis floristė skatino nuotakas pasirinkti labiausiai joms patinkantį bendrą šventės stilių, tuomet rasti svajonių suknelę ir jau tuomet derinti būsimos puokštės ar galvos papuošalo detales, makiažą.

Nuotakų įvaizdžiai

Makiažas ir šukuosenos: „Carolina Make Up Studio“ Kauno komanda
Suknelės: „Zolotas Baltic“, „Tiulio Fėjos“, „Evos Mankus“ mados namų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)