„Jei kadre oda atrodo gerai, gyvenime – nebūtinai. Ji gali būti, pavyzdžiui, raustanti, jautriai reaguojanti į temperatūros pokyčius ar saulę“, – teigė garsi moteris, primindama, kad žvelgdami į televizijos ekranus matome tik vieną medalio pusę.

Laidos „Labas rytas, Lietuva!“ vedėja leido suprasti, kad kasdieniai pasisėdėjimai grimerio kėdėje tik iš šono žvelgiant atrodo kaip didžiausias malonumas. Prunkštelėtumėte – kokia moteris nenorėtų, kad jos įvaizdžiu kiekvieną rytą rūpintųsi profesionalų komanda? Tik štai Eglė sako, kad kasdienis grožis, kurį matome per televizorių, turi savo kainą.

„Kai gauni pakankamai daug grimo, natūralu, oda ima sausėti. O kai išsausėja – jau nebežinai, ką daryti. Tokiu atveju odai gelbsti įvairios kaukės, specialūs drėkikliai. O kur dar sezoniškumas, kiekvieną pavasarį oda gali pateikti naujų staigmenų“, – kalbėjo E. Daugėlaitė-Kryževičienė.

Eglė Daugėlaitė-Kryževičienė

Paklausta, kokiomis grožio taisyklėmis vadovaujasi, laidų vedėja tikino, kad visų svarbiausia jai – jokių improvizacijų su priemonėmis.

„Esu sulaukusi griežtų nurodymų naudoti tik dermatologų patvirtintą kosmetiką, priemones pirkti tik iš vaistinių. Aišku, mums, moterims, visada smalsu išbandyti kažką naujo, o ir prie tų pačių priemonių oda su laiku pripranta.

Dažniau improvizuoju, skaitau atsiliepimus ir ieškau dekoratyvinės kosmetikos, kuri neerzintų, nedžiovintų veido odos. Atradau sau tinkančių kreminių pudrų, jas kartais naudoja ir man makiažą atliekantys grimeriai.

Tiesa, tokias priemones būtina suderinti su grimeriais, juk galutinis rezultatas turi gerai atrodyti prieš kameras. Tai auksinė taisyklė. Makiažas atrodo gerai dienos šviesoje? Nebūtinai atrodys gerai prieš kameras“, – sakė laidos vedėja.

Skystą pudrą televizijos žvaigždė sako naudojanti su apsauga nuo saulės, taip siekia apsisaugoti nuo pigmentinių dėmių. Dabar – ankstyvą pavasarį – saulė yra ypač agresyvi, todėl kiekvienai mūsų būtina tausoti savo veido odą saugoti ją nuo kenksmingų spindulių.

Nors Eglei dar tik 30 metų, ji jau dabar pamažu ima rūpintis savo odos jaunyste. Drastiškų metodų nesigriebia, mieliau pasitiki natūraliais būdais.

„Sulaukus tam tikro amžiaus ir norint toliau džiaugtis jaunatviška oda, nori nenori, reikia kažką daryti. Nenaudoju jokių agresyvių priemonių odos stangrumui ir jaunystei palaikyti.

Veido masažai – pirmoji mano stotelė. Tai ne tik natūrali greitoji pagalba veido odai, bet ir savotiška meditacija“, – tikino televizijos žvaigždė.

Daugiau renginio viešnių nuotraukų išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)