60-metį prieš porą mėnesių atšventusi dizainerė kuklinasi – išgirdusi, kad atrodo gerokai jaunesnė, iškart nusijuokia, žaviai išrausta ir paprašo nejuokauti.

Tad postringavimų apie brangius kremus nuo raukšlių, įvairias procedūras ar veido patempimus, iš jos tikrai neišgirsite.

„Gyvenime nei plastinės operacijos nedariau, nei veido patempimų. Gal ir pasidaryčiau, jei žinočiau, kad bus gerai. O jei blogai? Todėl nieko nedarau“, – juokėsi A. Bunikienė.

Dizainerė nesureikšmina savo amžiaus, tačiau jai, kaip ir kiekvienai moteriai, atvaizdas veidrodyje ne visad būna mielas.

„Žinote, kol nežiūriu į veidrodį – viskas gerai. Tik pažiūriu ir šast mintis: „kvailas veidrodi, kokias nesąmones čia rodai!“ – juokėsi A. Bunikienė.

Nors galėtumėte pagalvoti, kad garsi moteris daug dėmesio skiria savo išvaizdai, iš tiesų, kaip pati sako, yra iš tų moterų, kurios savęs neprižiūri ir gal net šiek tiek per mažai myli.

„Vis sakau sau – nuo rytojaus pradėsiu rūpintis savimi. Bet ta mañana (isp. rytojus) kaip neišaušta, taip neišaušta. Mažai rūpinuosi savimi. O štai už savo lieknumą ir gerus genus esu dėkinga močiutei. Valgau ką noriu ir kiek noriu!

Manau, kad mano jaunatviškumas – tikrai ne nuo kremų. Tiesiog nepaprastai myliu gyvenimą ir tas gyvenimo džiaugsmas atsispindi mano veide. Labai tikiu teigiamų emocijų terapija. Įsivaizduokite, kiekvieną dieną susiduriu su grožiu, gyvenu kūryba. Manau, kad tai veikia geriau nei bet kokie kremai.

Audronė Bunikienė

Mano išmintinga močiutė sakydavo: „vaikeli, gali ant veido tepti ką tik nori, bet jei viduje nebus gerai – niekas nepadės“. Ir mano viduje iš tiesų užsisukęs gerų emocijų mechanizmas, turiu parako“, – pasakojo kūrėja.

Kalbėdama apie kasdienius džiaugsmus, A. Bunikienė pasakojo pastebinti mažus dalykus, kurie suteikia gyvenimui džiaugsmo.

„Įsivaizduokite, turiu tarp klienčių laisvo laiko tarpuką – užuot ėjusi užsikaisti kavą, einu į sodą fotografuoti gėlių. O kai nufotografuoju – pradedu aikčioti, kaip gražu.

Štai prieš savaitę mane aplankė dukra su draugu. Pamenu, tądien lijo lietus. Įeinu į virtuvę ir matau – apsiniaukę, ant šakų spindi lietaus lašeliai. Aš pakerėta ir sakau: „kaip gražu!“. O jie į mane kaip į nusileidusį ufonautą žiūri ir sako: „mamyt, mes ką tik kalbėjome, kaip baisu ir negražu už lango“. Na, dukros draugas ir sako, kad tokio pozityvaus žmogaus dar niekada gyvenime nebuvo sutikęs. Manau, kad mano pozityvumas man atstoja brangiausius kremus ir kruopščiausią priežiūrą“, – kalbėjo dizainerė.

Daugiau pasipuošusių „Institut Esthederm“ renginio viešnių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)