„Negalėjau patikėti, kad Anyuta „Instagram“ tinkle atrado mano kuriamą paplūdimio madą! Seniai buvau jos paskyros sekėja, nes esu priklausoma nuo kelionių ir profesionalios fotografijos. Žavėjausi šios undinės kasdienybe ir nepriekaištinga išvaizda. Gyvename amžiuje, kuomet galime lengvai komunikuoti su visu pasauliu, todėl ir mūsų ryšys užsimezgė paprastai: pamačiusi, kad Anyuta seka mūsų paskyrą, negalėjau praleisti progos su ja susisiekti. Lengvai radome kalbą ir pradėjome kurti bendrus planus“, – pasakoja dizaino studijas Vilniaus dailės akademijoje baigusi A.Šukytė.

Anyuta Rai – rusų kilmės modelis, nepailstanti keliautoja, stebinanti savo sekėjus nepaprasto grožio nuotraukomis. Anyutą modelių agentūros vadovas pastebėjo nedidelio miestelio prekybos centre, kai jai buvo 18 metų. Šiandien ji – tarptautinis modelis, dirbantis visame pasaulyje. Užsienio spauda Anyutą pristato kaip socialinio tinklo „Instagram“ fenomeną, nes paskyra jai suteikė galimybes ne tik užsidirbti, bet ir keliauti po pasaulį.

„Pradėjus bendrauti Anuyta prasitarė ketinanti vykti į Indonezijos Gili salas, todėl išnaudojome šią pasakišką vietą savo projektui – ten surengėme fotosesiją. Anyutą fotografavo jos širdies draugas Sergey Kabankov, su kuriuo ji ne tik kartu gyvena, bet ir dirba. Tikri profesionalai ir labai nuoširdūs žmonės!“ – neatsistebi Agnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)