Prieš stiliaus pokyčius su Žiedūne pakalbėjome, kaip ji jaučiasi prieš pokyčius ir ar yra pasiryžusi įvaizdžio pasikeitimams.

– Ko tikiesi iš stiliaus pokyčių?

– Labai tikiuosi, kad vaizdas veidrodyje po pokyčių bus labiau džiuginantis nei dabar.

– Ar labai bijai ir jaudiniesi?

– Labai jaudinuosi. Net svarsčiau, ar naktį taip prastai miegojau dėl šios priežasties.

– Dabar tavo plaukai nedažyti, ar teko kada anksčiau dažyti plaukus?

– Prieš daug metų vos vos buvau padažiusi šviesia sruogele kirpčiukus.

– Jeigu reiktų rinktis, kokius plaukus turėti, tai būtų – tiesūs ar garbanoti?

– Man visai patinka mano plaukai – jie garbanoti, bet labai paklusnūs tiesintuvui. Pastebiu, kad merginos, turinčios tiesius plaukus, vargsta norėdamos pasidaryti garbanas. Aš šios problemos neturiu ir man tai labai patinka.

– Apie kokį aprangos stilių svajoji, bet niekada neišdrįsti pamėginti?

– Apie kokį svajojau, tokį išbandydavau, nežinau kokį įvardinti, kuriam reikėtų drąsos.

– Ar vaikinas neprieštarauja tavo kardinaliems išvaizdos pokyčiams?

– Ne, drąsina ir pasidavė avantiūrai, kad nepasakočiau, kaip atrodysiu po pokyčių.

Kardinalių pokyčių metu Žiedūnei buvo gerokai patrumpinti plaukai, jie nudažyti šviesiomis sruogelėmis ir ištiesinti bei atliktas makiažas. Visa tai per tris valandas įgyvendino „Spicy Beauty“ profesionalų komanda.

Stilingus šukuosenos pokyčius atliko plaukų stilistė Eglė Saunorytė-Kinderienė, o makiažą kūrė Miglė Stimburytė. Tris skirtingus įvaizdžius merginai parinkome drabužių parduotuvėje „Companys“.

Pirmas derinys:

Džemperis – 69,95 EUR
Kelnės – 39,95 EUR

Antras derinys:

Švarkas – 99,95 EUR
Palaidinė – 24,95 EUR
Kelnės – 39,95 EUR

Trečias derinys:

Suknelė – 119,95 EUR
Kelnės – 119,95 EUR

– Kaip jautiesi po stiliaus pokyčių?

– Puikiai! Jaučiuosi ne tik atsinaujinusi ir sau gražesnė, stilingesnė, bet toks plaukų stilius man pasirodė net patogesnis. Būdavo gaila ilgų plaukų, bet su jais buvo išties sunku – ilgiau užtrukdavau juos plaunant bei sutvarkant. Labai ačiū už tokią galimybę! Stilistės rankose jaučiausi labai ramiai.

– Ar patenkinta rezultatu?

– Labai patenkinta. Netgi visi artimi žmonės, kolegos patenkinti, nenustoja girti – tikriausiai išties šis plaukų stilius man tinka. Galvoju – kodėl pasiryžti stiliaus pokyčiams nepagalvojau anksčiau.

– Ar buvo baisu, kai pamatei veidrodyje, kai rėžė ilgą tavo kasą?

– Kai atsisėdau į stilistės kėdę, iš tiesų labai jaudinausi ir nerimavau, tačiau viskas įvyko labai greitai. Buvo keistas jausmas jausti, girdėti, kaip ganėtinai storą kasą rėžia žirklės. Maniau, kad plaukus nukristi bus taip gaila, kad net ašarą nubrauksiu, tačiau atsitiko priešingai – pamačiusi stilistės rankoje mano sprindžio ilgio kasą, aš pradėjau juoktis. Gal kokią akimirką, pačio kirpimo procesu, tas kelias sekundes, buvo gaila, tačiau po to nė akimirkos nepasigailėjau.

– Su stilinga ir charakteringa šukuosena sunkiau ar lengviau susitvarkyti?

– Laiko plovimui ir džiuvimui dabar reikia mažiau, tačiau kol kas nesu pratusi tokius trumpus plaukus tiesinti, tad čia sugaištu šiek tiek daugiau laiko. Jei netiesinu, suformuoti garbanotus plaukus išties labai lengva.

– Kaip reagavo vaikinas pamatęs tavo stiliaus pokyčius?

– Mano plaukų jam taip pat negaila, patinka kirpimas ir plaukų spalva. Sakė tinka.

– Kuris aprangos derinys labiausiai tave nudžiugino pačią: laisvalaikio, oficialus, stilingas?

– Dažniausiai rengiuosi laisvalaikio stiliaus rūbais, todėl jis man ir buvo priimtiniausias. Labai patiko baltas džemperis. Oficialaus stiliaus rūbai man taip pat labai patiko. Neprieštaraučiau taip rengtis kasdien.

– Ar po stiliaus pokyčių nuo šiol drąsiau į savo drabužinę įsineštum naujų aprangos derinių?

– Tikrai taip. Kai veidrodyje matau stilingus ir nenuobodžius plaukus, savaime norisi ir tokios pat aprangos. Pavasaris jau čia pat, manau, jei ką įsigysiu naujo, rinksiuosi neįprastesnes spalvas, įdomesnio stiliaus rūbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (237)