„Negalite pamiršti raudono palto, tačiau bijote, kad bus sunku jį derinti? Visuomet spintoje turėkite dryžuotą palaidinę – ji išspręs visas garderobo krizes“,– stilistė Kamilė Bukauskaitė.

Ji pateikė tris derinius, kuriuose dryžuota palaidinė tapo stilingu pagrindu ryškiems akcentams, rašoma „Newmood“ pranešime spaudai.

Mėlyni džinsai ir ryškūs akcentai

Dryžuota palaidinė ir mėlyni džinsai yra saugus, tačiau stilingas pagrindas ryškiems švarkams ir paltams. Drąsiai rinkitės ir spalvingas rankines – jos po truputį išstumia neutralius aksesuarų tonus iš „privalu turėti“ sąrašo.

Drabužių derinimas

Klasika ir išskirtinumas

Ši palaidinė tobulai dera ir su kitu pavasario pranašu – smėlio spalvos lietpalčiu. Tai klasikinės elegancijos etalonas, kuris tampa puikiu pjedestalu išskirtiniams aksesuarams demonstruoti.

Drabužių derinimas

Rock chic

„Rock chic“ stilius yra mėgstamas mados ikonų pasirinkimas vakarėlių įvaizdžiui. Dryžuota palaidinė suteikia jam prancūzišką akcentą, o patogi avalynė garantuoja šokius iki aušros.

Drabužių derinimas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)