Renginio organizatorių pagrindinė idėja yra vienoje erdvėje suburti stilingas asmenybes, kurios ieško naujų namų puikios būklės aprangos detalėms. Su renginio formatu jau susipažinusios dalyvės teigia, kad tai ne tik renginys skirtas apsipirkti bei skatinantis tvaresnį vartojimą, bet ir puiki galimybė gyvai padiskutuoti apie stilių ir madą.

„Kai aš ir kitos fashionistos supratom, kad spintos lūžta nuo drabužių – gimė idėja, kuri padės ne tik toms, kurios nežino, ką su savo spintos lobiais daryti, bet ir toms, kurios ieško tų lobių, bet nenori išleisti krūvos pinigų.“ – teigia viena iš renginio organizatorių, tinklaraštininkė S. Burbaitė.

Penktadienis bus dar ypatingesnis, nes tai unikali galimybė „įlįsti“ į kitų stileivų spintas ir pasinaudoti vienos dienos spintos išpardavimu.

„Fashionistas Meet Up Vol. 3“ vyks kovo 23 d. prekybos centre „GO9“ 3 a., Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)